Jste zde

Domů » Zell am See

Zell am See v zimě

Idylické horské městečko Zell am See leží v nadmořské výšce 758 m.n.m. Celou jeho oblastí protékají řeky Saalach a Salzach. Na jižní straně se nachází nádherné údolí Trogtal, které je zároveň jediným údolím v pohoří Grasberg. V údolí můžete obdivovat známé jezero Zeller See, které dosahuje délky 4 km a šířky 1,3 km.

Díky pestré nabídce volnočasových aktivit a skvělému ubytování všech kategorií si můžete dovolenou v tomto vyhlášeném sportovním středisku naplno vychutnat. Všechny věkové kategorie, rodiny s dětmi, páry i jednotlivci zde najdou odpočinek i zábavu podle svých představ. Příjemný pocit z dovolené je navíc umocněn impozantními okolními kulisami.

Zimní zábava tady nezná hranic, 3203 m vysoký Kitzsteinhorn a téměř 2000 m vysoká hora Schmittenhöhe spolu se 130 km perfektně upravených sjezdovek a desítek lanovek a vleků vás nenechá ani na chvíli v klidu. Téměř 60% sjezdovek může být v případě potřeby upraveno pomocí technického sněhu.

Ten, kdo si od lyžování chce odpočinout, může zvolit některou z dalších aktivit v údolí, např. běžkařské trasy, upravené turistické cesty, bruslení na zamrzlém jezeře Zeller See, tenis, nebo jízdárnu. Ve sportovním centru Zell am See najdete vše "pod jednou střechou". Ze sauny nebo z bazénu se můžete vrhnout rovnou na brusle a nebo si třeba zahrát kuželky.

A večer, když na okolní kopce padne tma, můžete pokračovat ještě dlouho do noci veselou zábavou při après-ski. Zell am See je zkrátka zárukou perfektně strávené dovolené.

Zimní krajina v Zell am See
Autor: Mkromer
Geografie: 

Zell am See na FB