Jste zde

Domů » Zima

Niedernsill

Niedernsill v létě

Městečko Niedernsill (769 m.n.m.) se nachází v Salcbursku, mezi známými středisky Zell am See a Kaprun. Je obklopené mnoha třítisícovými velikány, ale kromě nádherného panoramatu se můžete těšit i na širokou nabídku sportovních a rekreačních aktivit. Každý host se v některém z místních hotelů, penzionů, chat a prázdninových bytů určitě bude cítit jako doma.

Pastviny, hory a skály čekají na každého turistu, ať už začátečníka či profesionála. Pokud rádi jezdíte na horském kole, Pinzgau pro vás bude skutečný ráj, neboť v této oblasti je pro vás každý den přichystána nějaká výzva.
Jezera umístěná v překrásné přírodě jsou na koupání přesně to pravé. Každý člen rodiny si tu jistě přijde na své. Příjemný večer strávíte v některé z hospůdek nebo se můžete nechat nalákat na kulinářské lahůdky do hotelů a restaurací.

Sjíždět svahy pokryté třpytivým prašanem. Může být pro lyžaře a snowboardisty něco krásnějšího? Perfektně upravené sjezdovky a běžecké stopy zde patří již ke standardu. Zapomeňte na každodenní starosti a užívejte si přírody na procházkách nebo při projížďkách na saních tažených koňmi. O zpestření vašeho pobytu se postará také curling, bruslení anebo sáňkování.

Niedernsill v zimě

Zell am See na FB