Jste zde

Domů » Zima

Zimní dovolená v Niedernsillu

Zimní dovolená v Niedernsillu

Obec Niedernsill (769 m.n.m.) se nachází v Salcbursku mezi známými středisky Zell am See a Kaprun, ve známé lyžařské oblasti Europa Sportregion. Tu oceňují turisté ze všech koutů světa kvůli působivému horskému světu a výborné infrastruktuře.

Europa Sportregion nabízí lyžařům a snowboardistům na 130 km sjezdovek všech stupňů obtížnosti. Najdete je na širokých ledovcových svazích Kitzsteinhornu, v "rodinném" lyžařském středisku Maiskogel, i ve skiareálu Schmittenhöhe.

Díky propojení s oblastí Pinzgau a s údolím Saalachtal se můžete prohánět na běžkařských stopách o celkové délce 200 km. Nabídku sportů najdete samozřejmě i mimo sjezdovky a běžkařské tratě. Třeba bruslení na zamrzlém jezeře Zeller See, sáňkování nebo turistika do okolních míst.

Niedernsill vám zaručí zážitky v přírodě a odpočinek v úžasném prostředí hor. V místě najdete i krásné ubytování, které ještě více zpříjemní vaší dovolenou. Vybrat si můžete z nabídky prázdninových bytů, horských penzionů nebo hotelů podle vašich představ a užívat si tak nádherné zimní dny kolem Zell am See a Kaprunu.

Zimní dovolená v Niedernsilludovolená

Zell am See na FB