Jste zde

Domů » Kaprun

Snowboardové a freestylové show

Snowboardista

Konečně je to zase tady! Každou středu večer, v období 28.12. 2011 - 07.03. 2012, se od 20:00 hodin Zell am See stane místem konání působivé show Freaks on Snow. U dolní stanice lanové dráhy CityXpress, v zimním srdci střediska Zell am See, je připraven obrovský kicker. Snowboardisté a freestyloví lyžaři vám na něm předvedou úžasnou show, co všechno ve vzduchu dovedou.
Vstupné je 5 euro, pokud budete mít návštěvnickou kartu (Gästekarte) je vstup zdarma.

Vedle cool tipů bude nálada díky ohnivé show určitě správně "roztopená". Publikum se rozhýbe určitě i díky tomu, že akrobaty na prkně budou podporovat soulfire tanečnice z taneční školy Seifert. Hudba různých DJ´s, občerstvení a nápoje od gastronomického týmu, a jízda sněžnou rolbou pro veřejnost už jen akci doplňují. Na konci se bude vždy konat after-party v partnerských barech, kde se diváci budou moci setkat s účastníky show.

Zhruba osm týdnů budou v období 09.01. - 05.03. 2012 patřit pondělky sněhovým "artistům" v kaprunské Show on Snow. Vždy od 20 hodin se na Lechnerbergu sejdou lyžaři a snowboardisté. Na sjezdovce předvedou akrobati Ski & Snowboarding Kaprun vše, co se dá vyvádět s lyžemi a prknem na nohou. Uvidíte tak spoustu skoků - jumpů a stuntů. DJ´s a ohňostroj ještě tento zábavní večer doplní.
Vstup je zdarma.

Geografie: 

Místo

Zell am See, CityXpress 47° 19' 24.186" N, 12° 47' 39.5412" E
Location

Zell am See na FB