Jste zde

Domů » Zima

Schmittenhöhe - lyžařská videa

Schmittenhöhe, Rakousko

Novinkou zimní sezóny 2010/2011 jsou lyžařská videa, kdy se můžete stát filmovou hvězdou v oblasti Sonnenarealu ve skiareálu Schmittenhöhe.
Sjezdovka u lanovky Hochmaisbahn je pro sportovce od této sezóny ještě napínavější.

Dvě kamery natočí každého lyžaře a snowboardistu od startu po vjezd do cílové roviny. Na sjezd se můžete podívat o pár vteřin později na adrese www.schmitten.at nebo na obrazovkách se čtečkou karet, které najdete ve schmittenských restauracích.

Již dříve jste si mohli jízdu na této sjezdovce prohlédnout v restauraci Sonnkogel. Čas a průměrná rychlost se ovšem zobrazily až při vjezdu do cíle. Od této chvíle si můžete prohlížet svou více či méně elegantní jízdu a rozebírat ji s přáteli i v pohodlí domova nebo po lyžování.

Videosystém spolupracuje s každým schmittenským skipasem. Kamera na místě startu zachytí okamžiky před sjezdem. Druhá automatická kamera sleduje lyžaře až do chvíle, kdy projede cílem. Za několik vteřin se klip objeví na obrazovce a na internetu.

V Zell am See fungují jedinečné obrazovky s lyžařskými videi. Pomocí čísla vašeho skipasu si můžete všechny záznamy prohlédnout a pobavit se o nich u skleničky s přáteli v některé ze schmittenských restaurací. U oblíbeného fotopointu v restauraci Sonnkogel i z každého terminálu můžete poslat elektronickou pohlednici vašim přátelům, kteří tak uvidí vaše úspěchy na sjezdovce.

V plánu je také best-of z videí a volba toho nejlepšího videa na konci zimní sezóny. Na vítěze čekají atraktivní ceny.

Zell am See na FB