Jste zde

Domů » Zima

Maishofen

Rakousko - obec Maishofen

Maishofen je rakouská obec v Salcbursku v okrese Zell am See, žije zde něco přes tři tisíce obyvatel. Nachází se v Pinzgau mezi obcemi Zell am See, Saalfelden a Viehofen, na začátku údolí Glemmertal ve směru na Saalbach-Hinterglemm. Místo samotné leží v blízkosti jezera Zeller See, uprostřed hor Pinzgauer Grasberge.

Hosté přijíždějící do Maishofenu zde najdou opravdový zimní ráj, nikdy nekončící zábavu, perfektně upravené sjezdovky a svahy se třpytícím se hlubokým sněhem a také autobusové spojení se středisky Saalbach/Hinterglemm a Zell am See zdarma.
Mimo lyžování můžete vyzkoušet adrenalin na snowboardu, 30 km běžkařských tras v rozlehlém údolí Maishofener Talboden, procházky zasněženými lesy, sáňkování po osvětlené přírodní dráze, romantické projížďky koňským spřežením, bruslení na jezeře Zeller nebo na umělém kluzišti, plavání nebo návštěvu saunového městečka.
Typická rakouská pohostinnost, komfortní hotely, penziony a především útulné restaurace i bary na vás čekají, pokud se rozhodnete strávit svoji zimní dovolenou právě v tomto středisku.

Zell am See na FB