Jste zde

Domů » Zima

Kitzsteinhorn - zimní sporty

Rakousko s ledovcem Kitzsteinhorn
Autor: Jilles

Lesk ledových krystalů, zasněžené svahy, kam až oko dohlédne a čistý horský vzduch. A pak už jen "Jdeme na to!". Sjezd po perfektně upravených sjezdovkách, panenský hluboký sníh nebo adrenalinové možnosti ve snowparku. Na Kitzsteinhornu si přijde na své opravdu každý lyžař.
Každý zimní den na Kitzsteinhornu je zážitkem pro tělo i pro duši. Obklopeni nejvyšším rakouským pohořím budete v historicky prvním lyžařském areálu v Rakousku otevřeném na ledovci fascinováni nádherou a jedinečným výhledem na horské panorama. V nadmořské výšce přes 3000 metrů láká tento svět věčného sněhu a ledu celoročně k zimní zábavě, které žádné srdce zimního sportovce nedokáže odolat. Sjezdovky všech stupňů obtížnosti, moderní vleky a několikrát oceněný funpark Mellow jsou zárukou skvělé zábavy.

Park Mellow je rozdělen do tří částí na ledovci a části pro milovníky freestylu u lanovky Sonnenkarbahn, kde bylo vybudováno také nové a větší halfpipe. Začátečníci, pokročilí i experti, každý si zde najde od podzimu do jara svůj oblíbený terén, který mu bude vyhovovat a bude odpovídat jeho dovednostem.
Milovníci dobrodružství jistě navštíví dnes již legendární Volvo ICE CAMP, svět ze sněhu a ledu na Kitzsteinhornu. Ledové bary a opravdová sněhová iglú slibují zážitky pro každého, kdo hledá něco neobvyklého. Dobrodružnější duše mohou v iglú i přenocovat a vychutnat si perličkovou lázeň a saunu přímo na ledovci.

Rakouský vrchol Kitzsteinhorn
Autor: MBertulat

Zell am See na FB