Jste zde

Domů » Kaprun

Kaprun v zimě

Zimní Kaprun v Rakousku
Autor: Macskapocs

Již na podzim přijíždějí na ledovec Kitzsteinhorn první lyžaři a snowboardisté. V zimě nabízí evropský sportovní region Kaprun na 130 km perfektně upravených sjezdovek, několik desítek lanovek a vleků a bezplatnou přepravu skibusy. Perfektní sněhové podmínky, široké sjezdovky pro méně zkušené lyžaře, sjezdovky pro náročné lyžaře, úžasné fun-speciality, to vše vám zaručí nezapomenutelnou zimní dovolenou.

Široká nabídka zábavy na vás čeká také mimo sjezdovky, můžete využít běžkařské stopy, turistické trasy, kluziště, sáňkařskou dráhu, k dispozici je také jízdárna, sportovní létání a rozsáhlý sněžný park, kde najdou vyžití malí i velcí. Různé hry, eskymáckou vesnici a mnoho další zábavy pro vaše potěšení.

Děti, stejně jako jejich rodiče, budou překvapeni sportovním centrem. Velkolepě postavený bazén nabízí koutek pro nejmenší s brouzdalištěm, kanál s divokou vodou a obří klouzačky, moderní solária, masáže a další zábavu i relaxaci. Navštívit můžete také saunové "městečko", kde je vám k dispozici několik finských saun, aromatické jeskyně, různé parní lázně, podvodní masáže a zcela nově je vybudováno infračervené barevné záření.

Zimní Kaprun v Rakousku
Autor: CompleteSki
Geografie: 

Zell am See na FB