Jste zde

Domů » Kaprun

Kaprun - informace

Rakousko - středisko Kaprun

Kaprun se rozkládá na úpatí vrcholku Kitzsteinhorn a patří k "nejlepším adresám" zimního evropského cestovního ruchu. S kapacitou 5000 lůžek je jedním z hospodářsky nejsilnějších regionů v celých Alpách.

Největším lákadlem je pro turisty jistě oblast ledovce, který leží v nadmořské výšce 2 900 m a kde jsou ty nejlepší podmínky pro zimní radovánky. A lyžovat můžete nejen v létě, některé z celkového počtu 41 km sjezdovek jsou udržované celoročně.

Nejrůznější nabídka volnočasových aktivit a prvotřídní ubytování všech kategorií promění vaši dovolenou v tomto sportovním regionu v nezapomenutelný zážitek. Rodiny s dětmi, stejně jako páry i jednotlivci, každý si zde najde tu svoji zábavu, která mu maximálně zpříjemní dny strávené v tomto středisku, které je obklopené nádhernou přírodou, která je vskutku jedinečná a rozmanitá.

Menší bratr Kitzsteinhornu, vrcholek Maiskogel známý také jako "rodinný kopec", je vhodným terénem pro začátečníky. Skibus hosty dopraví přímo k vlekům a k lanovce vedoucí na vrchol, kde na vás již čeká 20 km dobře upravených sjezdovek v mírném terénu.

Geografie: 

Zell am See na FB