Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Wasserfall, Fusch

Rakouský hotel Wasserfall

Hotel Wasserfall leží na okraji národního parku Hohe Tauern. Centrum městečka Fusch s nákupními a zábavními možnostmi je vzdálené 500 m. V bezprostřední blízkosti hotelu se nachází lyžařský areál Zell am See/Kaprun. Zastávka skibusu leží 250 m od hotelu.

Rodinně vedený hotel má 28 pokojů a nabízí příjemně zařízenou přijímací halu s recepcí, výtah, restauraci s různými útulně zařízenými koutky a hotelový bar. Dětská postýlka je zdarma, na vyžádání. Parkoviště u hotelu zdarma.

Wellness vyžití: V ceně - 3 x týdně využití sauny, parní lázeň, infračervená kabina a odpočinková místnost.
Zdarma půjčovna saní v hotelu dle dostupnosti.

Moderní a dřevem zařízené pokoje mají sprchu/WC, fén, WLAN (za poplatek), sejf, kabelovou televizi, rádio a některé mají balkon.

Stravování: Rozšířená polopenze - uvítací nápoj, snídaňový bufet, denně od 16.00 do 17.00 hodin lyžařská svačinka, káva a pečivo, večeře výběr z menu o 3 chodech - polévkový a dezertový bufet, salátový bufet nebo různé tématické večery.

(údaje jsou z roku 2010)

Rakousko, Fusch

Komentáře

Klidná poloha hotelu byla moc fajn. Jen jídlo by mohlo být různorodější, každý den byly hranolky, těstoviny a saláty. Ale jinak bylo vše příjemnné. Služby v hotelu byly dobré. Sauna byla velmi čistá a hezká. Výhled z pokoje byl příjemný a balkon opravdu velký, jen nebyl pouze pro náš pokoj. Servis byl různý, dle toho, kdo měl službu. Pro jeden týden dovolené to bylo fajn.

Zell am See na FB