Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Toni, Kaprun

Kaprunský hotel Toni

Luxusní hotel Toni nabízí možnost strávit wellness-romantický pobyt v oblasti Kaprunu. Hotel se nachází na slunném a centrálním místě, pouhých 300 metrů od centra Kaprunu. Do střediska Zell am See je to asi 9 km, do Salcburku necelých 10 km. Dolní stanice lanovek Maiskogelbahn a Schaufelbergbahn jsou vzdáleny 500 metrů, skibus staví přímo u hotelu. Nejbližší běžkařská stopa leží 500 m od domu.

Tento stylový hotel nabízí k ubytování 45 dvoulůžkových pokojů a 2 suity. Dále k jeho zařízení patří přijímací hala s recepcí, útulný bar, restaurace, terasa, prostorné wellness centrum (450 m²) a konferenční místnost (130 m²), lyžárna, u hotelu parkování zdarma. Pro malé návštěvníky je k dispozici herna.

Pro ubytované hosty je zdarma denní využívání wellness centra, které nabízí následující služby: Krytý bazén, whirlpool, saunu, páru, sanárium, infračervenou kabinu, zážitkové sprchy, odpočívárnu a posilovnu. Za poplatek je solárium, různé masáže a kosmetické procedury.

Vkusně zařízené dvoulůžkové pokoje jsou vybavené sprchou a samostatným WC, rádiem, satelitní TV, trezorem, telefonem, minibarem, internetovým připojením (za poplatek) a balkónem.
Přistýlky tvoří rozkládací pohovka (cca 1,3 x 2 m), zapůjčení dětské postýlky je zdarma.
Maximální obsazenost: 3 dospělí nebo 2 dospělí a 2 děti.

Stravování: Polopenze - snídaně a večeře formou bufetu, k večeři jsou zdarma podávány nealkoholické nápoje.

(údaje jsou z roku 2011)

Kaprunský hotel Toni - ubytování
Kaprunský hotel Toni s barem
Kaprunský hotel Toni s restaurací
Kaprunský hotel Toni s bazénem

Místo

Hotel Toni 47° 16' 2.6724" N, 12° 45' 5.8932" E
Location

Zell am See na FB