Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Steigenberger, Kaprun

Rakouský hotel Steigenberger v zimě

Poloha

4-hvězdičkový hotel Steigenberger se nachází nachází v centru střediska Kaprun, uprostřed regionu Europa - Sportregion Kaprun / Zell am See. Na úpatí Kitzsteinhornu nabízí ideální podmínky pro zimní sporty a skvělý výchozí bod k letním výletům.

Stanice lyžařského vleku Schaufelberglift je vzdálená ca. 200 metrů, Lechnerberglift 600 metrů a lanovky Maiskogelgondelbahn 3 km, lanovka na ledovec Kitzsteinhorn ca. 6 km. Zastávka skibusu je u domu, nejbližší běžkařské stopy jsou ve vzdálenosti asi 200 metrů (Schlossloipe).

Zařízení

Prvotřídní hotel se sportovně - elegantní atmosférou nabízí k ubytování více než 120 pokojů, dále k jeho zařízení patří recepce, prostorné foyer s denním barem a útulným krbem, několik restaurací, terasa s výhledem na Kitzsteinhorn, konferenční místnosti, přístup k internetu, obchod se sportovními potřebami, lyžárna, výtah, garáže.

Wellness a zábava

V ceně ubytování je wellness centrum - krytý bazén (6 x 11 m) s vodopádem, protiproud, 2 sauny, Kneippovy lázně, infračervená kabina, parní lázeň, zážitkové sprchy, jacuzzi, posilovna.

Za poplatek je solárium, kosmetika a kosmetické ošetření, masáže. Částečně je také zpoplatněn program pro hosty, jako např. hudební večery, curling, snowtubing nebo sáňkování.

Ubytování

Pohodlně zařízené komfortní pokoje jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou, WC, vysoušečem vlasů, telefonem, kabelovou TV s placenými kanály, rádiem, mini barem, babyphonem, županem, posezením, balkónem nebo terasou.

Stravování

Polopenze - snídaně formou bufetu (studený / teplý) se zdravým koutkem, sektem, čerstvými džusy a širokým výběrem pečiva do 11 hodin, pozdní snídaně á-la-carte do 12 hodin, 4-chodové večeře výběrem z menu (denně se měnící výběr až 17 jídel) se salátovým barem. 1 x týdně hotel pořádá gala večeři, na požádání je možné připravit dietní nebo vegetariánské menu.

(údaje jsou z roku 2012)

Rakouský hotel Steigenberger s restaurací
Rakouský hotel Steigenberger s bazénem
Rakouský hotel Steigenberger - ubytování

Místo

Hotel Steigenberger, Kaprun 47° 16' 22.3392" N, 12° 45' 36.7272" E
Location

Zell am See na FB