Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Sonnblick, Kaprun

Rakouský hotel Sonnblick v zimě

Hotel Sonnblick se nachází asi 200 m od centra Kaprunu, v nadmořské výšce 790 m. Nejbližší lanovka Schaufelberg je vzdálená 200 metrů, ledovec Kitzsteinhorn 5 km. Běžkařské stopy se nacházejí jen asi 100 metrů od domu, zastávka skibusu je 50 metrů daleko.

Rodinně vedené hotelové zařízení má 35 pokojů, přijímací prostor s recepcí, společenskou místnost, zimní zahradu, internetové připojení WLAN (bez poplatku), 4 různé hospůdky, bar, výtah, lyžárnu, terasu, parkoviště a garáže (cca € 8/den).

Dále je hostům k dispozici vyhřívaný venkovní bazén, wellness prostor s finskou saunou, bio saunou, odpočinkovou místností, whirlpoolem, infračervenou kabinou. Zdarma je také stolní fotbal a biliárd, za poplatek je solárium. Pro děti je připravena dětská herna.

Nekuřácké pokoje jsou vybavené sprchou nebo vanou a WC, rádiem, telefonem, kabelovou TV, připojením k internetu (zdarma), trezorem, minibarem, vysoušečem vlasů, županem (za poplatek) a balkónem.
Pokoje typu "Kitzsteinhorn" mají předsíň, sedací kout, rozkládací gauč, samostatné WC.
Suity typu "Salzburg" mají 1x dvoulůžkový pokoj, 1 obývací pokoj s rozkládací pohovkou, sedací kout, samostatné WC.

Stravování: Polopenze - snídaně formou bufetu s šumivým vínem, odpolední svačinka, večeře o 5 chodech výběrem z menu se salátovým a dezertovým bufetem. 2x týdně se konají tématické večeře a 1x týdně gala večeře.

(údaje jsou z roku 2011)

Rakouský hotel Sonnblick s bazénem
Rakouský hotel Sonnblick - ubytování

Místo

Hotel Sonnblick 47° 16' 23.5992" N, 12° 45' 44.7516" E
Location

Zell am See na FB