Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Römerhof, Fusch an der Grossglocknerstrasse

Rakouský hotel Römerhof

Poloha

3-hvězdičkový hotel Römerhof má fantastickou polohu v centru rakouského městečka Fusch, orámovaném pohořím Hohe Tauern s vrcholkem Grossglockner.

Asi 100 metrů od hotelu jsou vzdálené nejbližší lyžařský vleky, běžkařské stopy asi 50 metrů. Středisko Zell am See s dalšími sjezdovkami a lanovkami je vzdálené asi 9 km, Kaprun s ledovcem Kitzsteinhorn přibližně 13 km. Zastávka skibusu je 100 m od domu.

Zařízení

Zrekonstruovaný rodinný hotel se skládá z hlavní a vedlejší budovy (150 m od sebe), k ubytování nabízí 65 pokojů. Dále k jeho zařízení patří recepce, lobby s krbem, salónek s krbem, bar, hospůdka, internetové připojení WLAN (v hlavní budově, zdarma), společenská místnost s kabelovou televizí a internetovým terminálem, jídelna, restaurace, kavárna se zimní zahradou, výtah, sluneční terasa, lyžárna a vyhřívaná sušárna na boty. Parkování u hotelu je bez poplatku.

Wellness

Ubytovaní hosté mohou využívat hotelové wellness centrum (400 m²) s krytým bazénem, saunou, parní lázní, odpočinkovou místností a infračervenou kabinou. Za poplatek je solárium, masáže, stolní fotbal, půjčovna kol a biliár.

Ubytování

Pokoje (cca 20 m²) v hlavní budově (všechny nekuřácké) jsou vybavené sprchovým koutem / WC, vysoušečem vlasů, telefonem, rádiem, kabelovou TV, trezorem a balkónem.

Pokoje ve vedlejší budově (také všechny nekuřácké) jsou o něco jednodušeji vybavené, mají sprchový kout / WC, vysoušeč vlasů, rádio, kabelovou TV.

Stravování

Polopenze - snídaně formou švédských stolů s bio koutkem, večeře formou bufetu nebo 4-chodové s výběrem z menu se salátovým a dezertovým bufetem, 6x týdně svačinka pro lyžaře. Všechny pokrmy jsou podávány v hlavní budově.

(údaje jsou z roku 2013)

Rakouský hotel Römerhof s restaurací
Rakouský hotel Römerhof s bazénem
Rakouský hotel Römerhof - ubytování

Místo

Hotel Römerhof, Fusch an der Grossglocknerstrasse 47° 13' 39.0252" N, 12° 49' 35.364" E
Location

Zell am See na FB