Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Römerhof, Fusch

Rakouský hotel Römerhof v zimě

Hotel Römerhof se nachází na nádherném místě v centru městečka Fusch, je obklopen pohořím Vysoké Taury s nejvyšší horou Rakouska - Grossglockner. Hotel je vzdálený asi 9 km od Zell am See a 13 km od ledovce Kitzsteinhorn v Kaprunu. Cvičný lyžařský vlek a běžkařské tratě leží v bezprostřední blízkosti, zastávka skibusu je vedle hotelu.

K vybavení hotelu patří přijímací hala s recepcí, internetový terminál (zdarma), WLAN (za poplatek), výtah, restaurace, denní bar, útulná hospůdka s kachlovými kamny a otevřeným krbem, jídelní sál, zimní zahrada, kavárna se sluneční terasou, konferenční místnost, parkoviště.
Děti mohou využít dětskou hernu a dětské hřiště.

V ceně ubytování je posilovna, půjčovna jízdních kol, denně využití wellness centra o velikosti cca. 400 m2, kde najdete krytý bazén, saunu, parní lázně, caldarium, odpočinkovou místnost s lehátky, infračervenou kabinu. Za poplatek můžete využít solárium, masáže, billiár, stolní fotbal a videohry.

Příjemně zařízené pokoje (cca 20 - 22 m2) se nacházejí v hlavní budově a ve vedlejších budovách. K jejich vybavení patří sprcha a WC, fén, telefon, rádio a kabelová televize. Některé pokoje mají možnost přistýlky.

Stravování: Polopenze - snídaňový bufet s biokoutkem, večeře je výběr z menu o 4 chodech, denně se salátovým a dezertovým bufetem.

(údaje jsou z roku 2010)

Rakouský hotel Römerhof s bazénem
Rakouský hotel Ponyhof Hollaus - možnost ubytování

Komentáře

Bylo to skvělý hotel, v každém případě sem pojedeme ještě jednou. Stojí na báječném klidném místě, herna pro děti byla sice malá, ale využívali jsme ji každý den. Bazén byl také výborný, prostě vhodné ubytování pro rodiny, ale o jednotlivce je tu také dobře postaráno. Zřídkakdy jsem viděl tak přátelský personál jako tady. Silnice Grossglocknerstrasse byla přímo před hotelem, zoologická zahrada je vzdálena jen 5 minut jízdy. Měli jsme polopenzi, jídlo bylo bohaté a chutné. Neměli jsme čas na wellness program, ale bazén byl výborný. Sice malý, ale na dětské hrátky to stačilo.

Zell am See na FB