Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Ponyhof Hollaus, Fusch

Rakouský hotel Ponyhof Hollaus v zimě

Hotel Ponyhof Hollaus se nachází na slunném místě, cca 2 km od centra obce Fusch. Středisko Zell am See je vzdálené asi 8 km. Přímo u hotelu se nachází lyžařský vlek a cvičná louka, zastávka skibusu je ve vzdálenosti 250 m.

Hotel disponuje celkem 40 pokoji a k jeho vybavení patří recepce, 2 výtahy, televizní a pobytová místnost, hotelový bar a sluneční terasa. Parkování je u hotelu zdarma, parkování v garáži stojí 8 Euro na den (platba na místě).
Pro děti je k dispozici dětská herna, domácí zvířata na statku, 1 x týdně jízda na ponících. Možnost zapůjčení dětských postýlek zdarma.

Pro ubytované hosty je v ceně vyhřívaný bazén, integrovaný whirlpool, sauna, 1 x týdně procházka s pochodněmi a 1 x týdně lukostřelba. Za poplatek je solárium, šipky, billiár, stolní fotbal.

K vybavení vkusně zařízených pokojů typu A (cca 25 m2) patří sprcha a WC, fén, sejf, kabelová televize, rádio, balkón.
Dvojlůžkové pokoje typu B mají stejné vybavení jako pokoje typu A, ale jsou větší (cca 30 m2) a mají možnost 2 přistýlek.

Stravování: Polopenze - snídaňový bufet, večeře výběr z menu o 3 chodech se salátovým bufetem, 1 x týdně tematický bufet, 1 x týdně fondue (za poplatek), nápoje od 18:00 do 19:30 k večeři v ceně - 1/4 l stolního vína, dětské džusy a voda.

(údaje jsou z roku 2010)

Rakouský hotel Ponyhof Hollaus s bazénem
Rakouský hotel Ponyhof Hollaus - možnost ubytování

Zell am See na FB