Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel & Penzion Lukashansl, Bruck

Rakouský Bruck s hotelem Lukashansl

Hotel Lukashansl leží přímo v centru Brucku, je příjemně umístěný mezi různými obchůdky, restauracemi, bary a kavárnami. K lyžařskému areálu Europa Sportregion je to asi 3 km a do centra Zell am See, kde najdete příjemnou pěší zónu, krytý bazén nebo zimní stadion je to 6 km. Skibus zdarma jezdí také do Kaprunu k ledovci Kitzsteinhorn (cca 12 km), zastávka je přímo u hotelu.

Příjemný hotel je v místním, rakouském stylu a má restauraci, příjemný bar, hotelovou halu s recepcí a krbem, dětskou hernu, disko a lyžárnu. Ubytování je možné v penzionu nebo v hotelu Lukashansl. Možno využít WLAN v přijímací hale za poplatek. Parkoviště zdarma, parkovací garáže k dispozici dle dostupnosti za poplatek EUR 5,00/ den.
Zábava: 1 x týdně živá hudba s tancem
Wellness: v ceně od 16.00 hodin - sauna, parní lázeň, whirlpool

Dvoulůžkové pokoje s možností 2 přistýlek v hlavní budově: komfortní pokoje mají rádio, kabelovou televizi, vanu nebo sprchu s WC a některé mají balkon.
Dvoulůžkové pokoje s možností 2 přistýlek ve vedlejší budově jsou vybavené stejně.

Stravování: polopenze - snídaňový bufet, večeře výběr z menu o 3 chodech v hotelu Lukashansl. Denně lyžařská svačinka après-ski-jause od 16:00 do 18:00 hodin (kromě soboty). 2 x týdně Happy Hour se zlevněnými nápoji

(údaje jsou z roku 2010)

Rakouský Bruck s hotelem Lukashansl - ubytování

Zell am See na FB