Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Marco Polo Club Happy, Kaprun

Kaprun - hotel Marco Polo Club Happy

Hotel Marco Polo Club Happy v sobě spojuje útulnost a sportovní atmosféru. Má ideální polohu v centru Kaprunu, uprostřed srdce hor a sjezdovek. Nejbližší skiareál s lyžařskými vleky je vzdálen 1 km, běžkařské stopy 800 m. Nejbližší zastávka skibusu leží 200 m od domu.

K hotelovému zařízení patří recepce, talevizní místnost, selská jizba, internetový koutek zdarma, lyžárna a parkoviště zdarma. Snídaňová místnost.
V ceně ubytování je stolní tenis, wellness zařízení s fitness, saunou a odpočinkovou místností. Za poplatek je solárium.

Nekuřácké apartmány jsou vybavené sprchou nebo vanou a WC, fénem, sedacím koutem, rozkládacím gaučem, rádiem, telefonem, kabelovou TV. Každý apartmán má kuchyňskou linku, elektrický sporák, lednici, kávovar, rychlovarnou konvici, mikrovlnnou troubu, jídelní koutek, předsíň a balkón.
1-pokojový apartmán (cca 34 m²): 3 lůžka.
2-pokojový apartmán (cca 45 - 50 m²): 1x dvoulůžkový pokoj a obývací pokoj s 2 lůžky.

V ceně ubytování jsou ručníky, ložní prádlo, utěrky a ubrusy (1 x týdně výměna), pobytová taxa a neplatí se kauce. Na místě se platí závěrečný úklid cca 25 euro.

Stravování: Vlastní, na místě lze zakoupit snídaně 6,50 euro/dosp.os./den, děti do 10 let 4 euro. Na objednávku donáška čerstvého pečiva k snídani.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Marco Polo Club Happy - pokoj

Zell am See na FB