Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Kaprunerhof, Kaprun

Rakouský hotel Kaprunerhof

Nově zrekonstruovaný, rodinný 4-hvězdičkový hotel Kaprunerhof se nachází v centru Kaprunu, a přesto v klidné lokalitě s krásným výhledem na Kitzsteinhorn a okolní hory. Zastávka skibusu je vzdálená cca 300 metrů od hotelu, skiareál Maiskogel asi 600 metrů (stanice lanové dráhy Schaufelbergbahn). Hotel také provozuje vlastní kyvadlovou dopravu na Maiskogel a Kitzsteinhorn (denně odjezdy přibližně v 9-10,30 hodin). Nejbližší běžkařská stopa je vzdálená 600 metrů.

Komfortní hotel má světlou vstupní halu s recepcí, výtah, společenskou místnost, internetový koutek s bezdrátovým připojením na internet, čítárnu, jídelnu, bar, zimní zahradu, původní selskou jizbu s kachlovými kamny a televizí, hernu pro děti, lyžárnu. Parkování u domu je zdarma.

Pro hotelové hosty je k dispozici také wellness centrum s finskou venkovní saunou, bio saunou, relaxačním prostorem s vyhřívanými vodními lůžky, whirlpoolem a slanou parní lázní (vše v ceně ubytování). Masáže lze objednat za poplatek.

Všechny pokoje jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou a WC, vysoušečem vlasů, župany, kabelovou televizí, telefonem, rádiem, internetovým připojením, trezorem, minibarem a balkónem.
Dětská postýlka je k zapůjčení zdarma, nutná rezervace předem.

Stravování: Polopenze plus - zahrnuje snídaně formou bufetu s bio koutkem, odpolední aprés-ski občerstvení a zákusky v čase 15 - 17 hodin, večeři tvoří 4-chodové menu (možnost vegetariánských pokrmů) se salátovým bufetem a příležitostně pořádané tématické bufety. 1x za týden se podávají předkrmy a dezerty formou bufetu, stejně jako slavnostní večeře.

(údaje jsou z roku 2011)

Rakouský hotel Kaprunerhof s restaurací
Rakouský hotel Kaprunerhof s bazénem
Rakouský hotel Kaprunerhof - ubytování

Místo

Hotel Kaprunerhof 47° 16' 9.0264" N, 12° 45' 11.7648" E
Location

Zell am See na FB