Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Antonius, Kaprun

Rakouský hotel Antonius v zimě

Hotel Antonius má centrální a slunečnou polohu, od místního centra střediska Kaprun je vzdálen asi 300 metrů, od sousedního Zell am See asi 9 km. Nejbližší lanovka na Maiskogel se nachází 350 m daleko, zastávka skibusu je přímo u hotelu. Běžkařská stopa Pinzgauer Loipe vede kolem domu.

Hotel je 3-patrový s výtahem, k jeho zařízení dále patří lounge, hotelový bar, restaurace a snídaňová místnost. Na sluneční terase si můžete i v zimě užívat příjemné teplo. Parkoviště je u domu zdarma, garáže jsou za poplatek (6 euro/noc, rezervace předem).

Pro ubytované hosty je k dispozici wellness centrum (350 m2): Sauna, bio sauna, parní lázeň, infračervená kabina, masážní sprcha a odpočívárna. Za poplatek jsou lázeňské procedury a solárium.
Pro děti je připravena herna.

Komfortní pokoje (28 m2) jsou vybavené sprchou, WC, fénem, minibarem, sejfem, telefonem a kabelovou TV, balkónem s hezkým výhledem na hory.
Apartmán (cca 40 m2) má navíc obývací pokoj s rozkládacím gaučem a spojovacími dveřmi oddělenou ložnici, vanu a oddělené WC.
Dětská postýlka je zdarma, na vyžádábí předem.

Stravování: Polopenze - snídaně formou bohatého bufetu, večeře o 4 chodech výběrem z menu se salátovým bufetem. Několikrát týdně se konají různé bufety anebo zvláštní galavečeře.

(údaje jsou z roku 2010)

Rakouský hotel Antonius s bazénem
Rakouský hotel Antonius - ubytování

Místo

Hotel Antonius 47° 16' 22.3536" N, 12° 46' 1.6104" E
Location

Zell am See na FB