Jste zde

Domů » Léto

Elektrická kola

Elekrické kolo

Kilometr po kilometru ukrajujete z naplánované trasy na kole a přesto vám ještě nedošel dech? Zní to pro vás nepředstavitelně? S novými elektrickými koly E-Bikes z oblasti Zell am See - Kaprun to není žádný problém! Pokud už vám síly nestačí, prostě pokračuje s elektrickým pohonem. Z tohoto důvodu jsou tzv. "e-kola" vybavena dobíjecí baterií, která pomáhá při každém otočení pedálu. A tak můžete jet uvolněně, užívat si rozmanitou přírodu okolo a zároveň pohodlně urazit delší vzdálenost.

Baterie je prázdná? Nedělejte si starosti, kolem Zell am See a Kaprunu se rozšířila hustá síť stanic, kde můžete snadno vyměnit staré baterie za nové. Jedno nabití akumulátoru vystačí asi na 60 kilometrů. Najdete zde také elektrické palivové čerpadlo, na které připojíte své kolo a mohou se dobít baterie. Jednoduše a snadno a vy můžete zatím vyrazit na nákupy nebo na návštěvu místní restaurace. Snadněji a s ohledem k životnímu prostředí to už ani lépe nejde.

Elektrická kola značky "Movelo" si můžete půjčit celkem ve 23 stanicích v regionu. Nebo se poraďte přímo s pronajimatelem vašeho ubytování, na přání vám zajistí elektrokolo, na kterém si můžete vyzkoušet jízdu včetně elektrického pohonu. A tak můžete poznat Zell am See i Kaprun aktivně, ale zároveň bez větší námahy.

Zell am See na FB