Jste zde

Domů » Zima

Dovolená v Maishofenu

Dovolená v Maishofenu

Salcburská vesnice Maishofen leží mezi známými středisky Kaprun, Zell am See, Saalbach, Hinterglemm a Saalfelden – Leogang. Díky blízkosti jezera Zeller See a široké nabídce rekreačních aktivit je tak Maishofen oblíbeným turistickým cílem. S tím souvisí i velký výběr ubytování, od hotelů, horských chat až po prázdninové byty.

V okolí Maishofenu se můžete vydat na skvělé cyklotrasy, které jsou ideální především pro rodiny s dětmi. Během každého cyklistického výletu si navíc můžete prohlédnout řadu místních zajímavostí. Pro ty náročnější sportovce se nabízí některý z okolních třítisícových vrcholů. Po namáhavém sportovním dni se můžete ochladit v Zeller See. Z dalších sportů si můžete vyzkoušet třeba jezdectví na koni, létání na rogalu nebo si zahrát tenis.
V okolí obce můžete podnikat i nejrůznější výlety.

Zimu si zcela jistě užijete na úžasných kitzsteinhornských sjezdovkách. Ledovcová oblast znamená výzvu pro všechny lyžaře a snowboardisty. Příroda působí jako zimní ráj, který láká k procházkám a na běžky. Vydat se můžete i na saních tažených koňmi.
V každém případě byste se měli projet po trase Grossglockner – Hochalpen, na které se vám naskytne ten nejkrásnější pohled na působivý ledovcový svět.

Dovolená v Maishofenu

Zell am See na FB