Jste zde

Domů » Kaprun

Dovolená v Kaprunu

Rakouský Kaprun s okolní přírodou

Salcburské městečko Kaprun se nachází uprostřed nádherné přírody, leží přímo u vstupu do národního parku Vysoké Taury a na úpatí ledovce Kitzsteinhorn. Díky této úžasné poloze je oblíbeným cílem mnoha turistů. Rakouská pohostinnost a pestrý výběr ubytování v podobě luxusních hotelů, soukromých penzionů a horských chat přímo k návštěvě Kaprunu vybízejí.

V zimě můžete městečko poznat během procházky nebo romantické jízdy na saních tažených koňmi. Běžkaři zase mohou celou oblast prozkoumat na tratích o celkové délce 200 km.
Na ledovci Kitzsteinhorn můžete lyžovat po celý rok, protože skiareál sahá až do nadmořské výšky 3029 metrů. Nabízí tak ideální sněhové podmínky nejen pro lyžaře, ale i pro snowboardisty.

V létě můžete nádherný horský svět kolem objevovat pěšky nebo na kole. Nádherné panorama vás okouzlí v každém ročním období. Oblast nabízí ideální podmínky pro turistiku a horolezectví. Zajděte si na procházku, zaplavte si, zahrajte si tenis, golf nebo minigolf. V Kaprunu se určitě nudit nebudete.

Rakouská kuchyně vám určitě také zachutná. Místní hospůdky a hotelové kuchyně vám totiž nabídnou skutečné lahůdky. V horských chatách a apartmánech si můžete dokonce chutné jídlo z místních surovin připravit sami.

Kaprun - ledovec Kitzsteinhorn
Autor: Leo-setä
Geografie: 

Zell am See na FB