Jste zde

Domů » Kaprun

BIKE INFECTION Kaprun

Logo BIKE INFECTION 2011

BIKE INFECTION 2011
Akci a vzrušení, adrenalin, vytrvalost a sílu, a v neposlední řadě také horké rytmy a skvělou atmosféru, to všechno nabízí každoroční akce BIKE INFECTION v Kaprunu. Bez ohledu na to jestli jste profesionálové, amatéři, mladí talenti nebo diváci, každý si přijde na své při XC-Battle po městě, při MTB Freestyle Night nebo při "pekelné" jízdě Kitzsteinhorn Snowclimb.
Letos se tato akce koná v termínu 5. - 6.8. 2011.

XC-BATTLE
Největším diváckým magnetem BIKE INFECTION je jistě XC-Battle. Uličky a silnice města budou plné těch nejlepších horských kol na okružní jízdě přes město po schodech, rampách, kmenech stromů a vodní příkopech. Jen ti nejlepší sportovci postoupí do finále a budou bojovat o finanční výhry v celkové hodnotě 7 500 Euro. Startuje se ve 20,30 hodin 5. srpna, akce se tak koná za umělého osvětlení. Okruh měří 400 metrů a překonává výškový rozdíl 26 metrů.

MINI XC-BATTLE
O něco dříve, v 18 hodin, začíná menší verze tohoto závodu, Mini XC-BATTLE. Podobně jako u profesionálů bude mít i tento okruh několik ne příliš těžkých překážek. Mini XC-BATTLE je vynikající jako první závod pro nezkušené děti, které budou v cíli oceněné zaslouženým potleskem.

MTB FREESTYLE NIGHT
Velké skoky, odvážné triky a zábava, to všechno čeká na diváky při bikové akci s horskou scenérií v pozadí. Jak říká trialový mistr světa Tom Öhler: MTB Freestyle Night je pro mě vždy vyvrcholením sezóny. V Kaprunu panuje velmi zvláštní atmosféra. Ať prší nebo svítí slunce, organizace je vždy perfektní a fanouškové se svojí podporou se postarají o to, že každý sportovec dosáhne nejlepších výsledků. Akce začíná 6. srpna ve 20,30 hodin u Intersportu Bründl.

KITZSTEINHORN SNOWCLIMB
Zvláštností na závodě Kitzsteinhorn Snowclimb je to, že vede téměř k oblasti věčného ledu na ledovci Kitzsteinhorn a vedle závodních kategorií nabízí i kategorii zábavnou, ve které se neměří čas. Jako speciální bonus pro týmy s mnoha účastníky bude týmové hodnocení, při kterém bude mít zásadní význam velikost skupiny.
Start závodu je 6. srpna v 10,00 hodin u lázní TAUERN SPA Kaprun.

Geografie: 

Zell am See na FB