Jste zde

Domů » Ubytování

Apartmány Alpin, Kaprun

Rakouské apartmány Alpin, Kaprun

Apartmánový dům Alpin leží na klidném místě, od centra Kaprunu a od krytého bazénu Optimum je cca 500 m daleko. Lyžařské vleky Schaufelbergliften a sjezdovky jsou vzdálené asi 300 m, lanovka na ledovec Kaprun asi 5 km, nejbližší běžkařská stopa 30 m a zastávka skibusu leží přímo vedle domu.

Udržovaný, rodinně vedený dům má 12 apartmánů a k jeho vybavení dále patří také útulná vstupní hala, snídaňová jídelna s dětskými židličkami, televizní místnost a dětská herna, parkování.
Pro ubytované hosty je k dispozici také malé wellness se saunou a s odpočívárnou za poplatek, stolní tenis a šipky.

Apartmány jsou komfortně vybavené, najdete v nich koupelnu, WC, internetové připojení WLAN (zdarma), kabelovou televizi, rádio, kuchyňský koutek (2 elektrické plotýnky, lednička, kávovar, mikrovlnnná trouba), jídelní kout a balkón.

Dvoupokojové apartmány pro 4 osoby (cca. 40 m2) mají obývací místnost kombinovanou s ložnicí s dvojlůžkem a dvojlůžkový pokoj.
Je možné také zapůjčit dětskou postýlku.
V ceně pronájmu je elektřina, voda, topení, závěrečný úklid. Na místě se platí pobytová taxa cca 1,20 Euro/os./den (od 15 let).

Stravování: Vlastní - na přání je možnost ranní dodávky čerstvého pečiva.

(údaje jsou z roku 2010)

Komentáře

Celkem jsme byli s apartmánem spokojeni. Bylo zde vše, co člověk potřebuje, útulně zařízené a nechybělo nám nic. Přehnaný luxus nemůže člověk za tuto cenu očekávat a u této dovolené se ani neočekává. Rušil nás jen hluk z blízké silnice, když jsme měli otevřené okno nebo jsme byli na balkóně. Jinak bylo vše v pořádku a možná sem pojedeme ještě jednou. Personál byl příjemný a přátelský. Menší problémy byly vždy rychle a nekomplikovaně vyřešeny. Centrum není daleko a supermarket se nachází nedaleko. Denně čerstvé housky byly výborné a navíc cenově výhodně. Při špatném počasí nebo o večerech děti ocenily dětskou hernu.

Zell am See na FB