Jste zde

Domů » Kaprun

Alpin Coaster Maisiflitzer

Alpská dráha Alpin Coaster Maisiflitzer v zimě

První alpská horská dráha v Salcbursku, to je Alpine Coaster Maisiflitzer. Skvělá zábava pro všechny věkové kategorie, za každého počasí po celý rok.
Nahoru má dráha délku 730 metrů, dolů je sjezd dlouhý 1300 metrů. Celková doba jízdy je asi 12 minut, záleží jen na vaší rychlosti, kterou si sami můžete brzdou regulovat.

"Připoutejte se!" To je heslo, které platí, když se rozsvítí zelené světýlko na semaforu. Poté se budete bezpečně řítit na dvousedačkách po kolejnicích, rychlostí až 40 km/h do údolí. O větší adrenalin se navíc postarají zabudované mosty, vlny, skoky a pět otoček. Na nejvyšším bodě trasy vede dráha dokonce 11 metrů nad zemí. Když se vám to po první jízdě zalíbí, můžete se nechat nahoru vytáhnout znovu a znovu.

Start a zároveň cíl bobové dráhy se nachází přímo u parkoviště Schaufelberg v Kaprunu. Maximální bezpečnost a pohodlí zajistí optimální sedadla s opěradlem, bezpečnostními pásy a nejmodernější indukční brzdou (brzdové páky jsou namontovány na obou stranách).

Děti od 3 do 7 let mohou jezdit jen v doprovodu osoby starší 15 let, děti ve věku od 8 let a velikosti minimálně 1,25 metru mohou již jezdit sami.
Pokud vaše děti slaví narozeniny (maximálně 15.), obdržíte pro ně volnou jízdenku na Alpine Coaster Maisiflitzer zdarma, a to po předložení dokladu totožnosti.

Geografie: 

Místo

Parkoviště Schaufelberg, Kaprun 47° 16' 27.1776" N, 12° 45' 29.9952" E
Location

Zell am See na FB