Jste zde

Domů » Zima

Akce v únoru 2013, 2. část

Program:

V návaznosti na minulé sezóny došlo k rozšíření oblastí pro soft i hardskills. Výchozím bodem je (stále) lyžařský areál, přičemž vleků se nyní bude používat čím dál tím méně. Výstup trvá až 2 hodiny.

Počítá se tu i s rozšířením o další úroveň "next level" s používáním krátkých lyží a se snowboardovými túrami (práce s mapou, orientace).

Doporučené vybavení:

Kompletní lyžařská či snowboardová výstroj, teleskopické hole, batoh pro celodenní túry, lahev na pití, a pokud máte k dispozici i lavinová sonda, majáček, lopata a vyprošťovací pomůcky, ručníky a spací pytel na přenocování v horské chatě, ložní prádlo.

Cena:

Celý balíček služeb vás bude stát 465,00 euro a platí pro všechny členy Alpského klubu. Pro nečleny byla cena stanovena na 510,00 euro.

Součástí ceny balíčku nejsou samozřejmě cestovní výdaje. Příjezd a odjezd si musí účastník akce zajistit sám. Trenéři zašlou před začátkem campu aktuální seznam účastníků.

Poskytované služby:

• 4 noci s polopenzí
ubytování ve vícelůžkových pokojích (podrobné informace o každém zařízení bude zasláno na vyžádání)
• jízdenky na lanovky na dobu 4 dnů
• všechny náklady na sportovní výuku od trenérů a horských vůdců
• vybavení záchranným balíčkem pro případ nějaké nehody
• balení Almdudlerských cukrovinek - Almdudler goodie package

Austrian Freeski Open

Od 27. února do 3. března 2013 se bude konat sportovní podnik Freeski Elite die Ehre, oblíbená akce ve snowparku skiareálu Kitzsteinhorn.

Na všechny účastníky bude čekat celá škála railů, kickerů a četných dalších oblíbených překážek. Dozajista sem přijedou též četní špičkoví jezdci mezinárodního významu a přední "rideři" světové scény ve freeski.

I přes mezinárodní důležitost této soutěže zůstává Austrian Freeski Open přístupná též pro rodinnou zábavu na sněhu.

O tu se postarají vedle samotného sportovního soutěžení ve snowparku zejména atraktivní doprovodné akce, koncerty a produkce DJ‘s, kterými se region Zell am See - Kaprun posouvá do samého středu scény freeski.

Místo

Kitzsteinhorn 47° 12' 13.4604" N, 12° 43' 3.6696" E
Location

Zell am See na FB