Jste zde

Domů » Piesendorf

Zimní dovolená v Piesendorfu

Rakouský Piesendorf

Jen několik minut od rakouského městečka Piesendorf začíná ráj pro lyžaře a snowboardisty na Schmittenhöhe. Nachází se u jezera Zeller See a najdete tu 77 km sjezdovek, z nichž 25 km je opravdu náročných. Náročné lyžaře láká také sjezd s boulemi a trať, kde si můžete nechat změřit svou rychlost. Na snowboardisty čeká snowpark se snowboardovými překážkami jako jsou raily, funboxy, kickery nebo quarterpipe.

Na simní sportovce čeká samozřejmě také nedaleký Kaprun s jedinečnými sjezdovkami. Mnoho vleků a lanovek najdete ve skiareálech na Maiskogelu a Kitzsteinhornu. Maiskogel bývá dokonce označován za vysloveně "rodinnou horu" díky mírným sjezdovkám. Působí tu také několik lyžařských škol, kde se i ti nejmladší s úspěchem naučí své první "kroky" na lyžích.

O zimní dovolené v Piesendorfu můžete také vyzkoušet obrovské množství nejrůznějších aktivit i mimo sjezdovky. Osvětlená sáňkařská dráha, snowtubing a airboard, trampolína a paragliding, to vše si můžete vyzkoušet na kopci Nagelköpfel, ležící kousek od Piesendorfu.

Přímo před dveřmi vašeho ubytování, ať už budete bydlet v hotelu nebo v apartmánu, začínají běžkařské tratě o celkové délce 27 kilometrů. Zkuste se uvolnit v nádherné zimní krajině Salcburska, kde se odrážejí sluneční paprsky od sněhových krystalků. Užijte si dosytosti relaxačních procházek, jízd na saních či výletů na sněžnicích.

Piesendorf a zimní krajina
Geografie: 

Zell am See na FB