Jste zde

Domů » Léto

Viking Women's Trail

Jezero Zeller See v Rakousku
Autor: M. Bertulat

Viking Women's Trail

Termín: 18.09. - 20.09.2015

Viking Women’s Trail, to jsou 3 dny běhání a wellness, naplánované a organizované ženami pro ženy. Organizátoři PLAN B event company GmbH a hpkreidl GmbH jsou potěšeni, že se tato dosud jedinečná akce bude nyní konat již počtvrté, poprvé právě v rakouském regionu Zell am See - Kaprun.

S regionem Zell am See - Kaprun jako hostiteli si dívky a ženy přijdou v letošním roce 2015 na nových trasách zcela jistě na své. Může se zúčastnit každá žena starší 18 let, kterou baví běh a příroda.

Skvělou záležitostí je, že o celém víkendu můžete využít výhodné balíčky, které kromě tří běžeckých tras nabízejí ubytování v příjemných 3* a 4* hotelech, wellness masáže, lekce jógy, grilování & chill večer u jezera, jednu večeři "Ladies Dinner" a také brunch v neděli.

Cena za 3-denní balíček (včetně snídaní, Grill & Chill, Dinner & Brunch):

350 Euro při ubytování ve **** hotelu (2-lůžkový pokoj), doprovodná osoba platí 240 Euro
310 Euro při ubytování ve *** penzionu (2-lůžkový pokoj), doprovodná osoba platí 200 Euro

V balíčku je dále zahrnuto: dárek pro všechny účastníky, triko pro závod 2XU, startovní číslo a časomíra, občerstvení na trati a v cíli, 1x blahodárná masáž, 1x Grill & Chill, 1x Ladies Dinner - menu o 4 chodech, 1x Berg ruft - Frühs(c)hoppen na Kitzsteinhornu, cílová medaile.

I v letošním roce bude na programu také jóga, která bude důležitá v sobotu na obnovení sil po běhu WOLY SPORT Challenge. Jóga bude zahrnovat strečink, dýchání a relaxační cvičení. Cena je 15 Euro za osobu.

Pokud budete mít zájem zúčastnit se pouze běžeckých závodů, bez zakoupení 3-denního balíčku, ceny jsou následující:

- páteční běh SILVA Women's Night on Trail: 15 Euro
- sobotní běh WOLY SPORT Challenge: 20 Euro
- nedělní běh 2XU BERGSPRINT: 20 Euro
- všechny běhy: 50 Euro
Zahrnují startovní číslo a časomíru, účastnický dárek, občerstvení na trati a v cíli, registrační poplatky.

Program:

* Pátek: SILVA Women's Night on Trail - noční běh se světly na 5 kilometrů
Start: 19:30 hodin

SILVA Women‘s Night on Trail je perfektní předehra k jedinečnému Trailrun víkendu pro ženy a zároveň nezapomenutelným zážitkem. Krátce po setmění se běžkyně vybavené světlomety Silva vydají na asi 5 km dlouhý běh s převýšením cca 120 metrů v Zell am See a jeho okolí.

* Sobota: WOLY SPORT Challenge - běh na 15,7 kilometrů s převýšením cca 500 metrů
Start: 10:00 hodin

WOLY SPORT CHALLENGE účastnice povede před panoramatem Kitzsteinhornu po krásných stezkách kolem jezera Zeller See. Trať začíná i končí v Zell am See, a jako odměna bude na běžkyně čekat jóga, wellness masáže, večeře a další zajímavý program.

* Neděle: 2XU BERGSPRINT - běh na 10 kilometrů s převýšením cca 1.300 metrů
Start: 10:00 hodin

2XU horský sprint povede běžkyně vysoko do hor po náročných stezkách. Od Kaprunu trasa povede drsně do kopce. Když se dostanete až nahoru, náročný víkend můžete zakončit obědem a slavnostním předáváním cen.

Místo

Zell am See 47° 19' 19.8228" N, 12° 47' 47.0292" E
Location

Zell am See na FB