Jste zde

Domů » Kaprun

Akce v prosinci 2013, 1. část

Ledovec Kitzsteinhorn
Autor: photon_de

Adventní trhy

Termín: 21.11. - 24. 12. 2013

Místo: Ferry Porsche Congress Center, Zell am See

Sněhem pokryté hory, jiskřící hvězdy na nebi a na ulicích hvězdný advent plný typické předvánoční atmosféry, trochu jiný, než kdekoli jinde. Jako v jediném regionu v celém Rakousku zde můžete zažít advent mezi horami, ledovci a jezery.

Od poloviny listopadu až do Štědrého dne otevírá své pomyslné brány Zellský kouzelný adventní trh a láká návštěvníky svou jedinečnou nádherou. Nádherné výrobky ze dřeva a hračky, znamenité svařené víno, čerstvě upečené vánoční cukroví, pražené mandle a domácí výšivky přispívají k opravdu překrásné předvánoční atmosféře.

Hudební vystoupení, stejně jako i četné akce pro děti jen ještě více umocňují příjemnou vánoční atmosféru. Místo přeplněných ulic tu najdete klidný a kouzelný adventní trh plný magické předvánoční atmosféry. V malebných uličkách se nacházejí rafinované umělecké dekorace, k dostání jsou nejrůznější pikantní pochoutky.

Události jako potápění vánočního stromku nebo tanec Tresterertanz vás uvedou alespoň trochu do světa zdejších vánočních tradic. Salcburský alpský advent je spojován s pravidelným účinkováním mezinárodních hvězd a se zpěvy pinzgauských adventních písní.

Je to opravdový hudební zážitek, zatímco zimní pohádkový průvod Wintermärchenzug ke Krimmelským vodopádům láká účastníky k putování divoce romantickou alpskou krajinou. Slavnostní projížďky na lyžích Sternenschifffahrten umožňují sledovat při kávě a koláči hvězdy s výhledem na zasněžený ledovec a třpytící se horské svahy. Takovýto advent se opravdu nedá zažít nikde jinde na světě!

Otevírací doba:

Čtvrtek: 15:00 - 20:00 hodin
Pátek: 15:00 - 21:00 hodin
Sobota: 12:00 - 21:00 hodin
Neděle: 12:00 - 20:00 hodin

Pondělí 23. prosince: 15:00 - 20:00 hodin
Úterý 24. prosince: 10:00 - 14:00 hodin

elooa RIDE WITH ME CAMP

Termín: 6. - 8. prosince 2013

Místo: Kitzsteinhorn

Snowboardové kempy Nitro & elooa slibují také v nadcházející zimní sezóně opravdu jedinečné zážitky na snowboardech na Kitzsteinhornu. Mezinárodně uznávaní profesionálové stráví s účastníky tohoto podniku nezapomenutelný čas.

Ať jste jen začátečníky nebo zkušenými vyznavači freestylu, vám všem se tu budou plně věnovat snowboardoví profesionálové, kteří mají společnou vášeň pro tento druh zimního sportu, a kteří vám mohou poskytnout mnoho cenných rad a reálný náhled na scénu současného špičkového snowboardingu.

Kromě svých osobních zkušeností si tu samozřejmě budete moci pořídit také videonahrávky a fotografie, abyste se pak doma mohli pochlubit před ostatními svými znamenitými výkony.

Zlatým hřebem letošní sezóny bude soukromá videopremiéra DOWN TO EARTH Crew. Účastníci se dozvědí od opravdových profesionálů nejrůznější příběhy z natáčení a hned nato mohou spolu s nimi vyrazit na snowboard. Není to dost důvodů, proč se letos osobně zúčastnit tohoto kempu?

Mimochodem, v březnu 2014 se kemp na Kitzsteinhornu bude konat za osobní účasti výjimečného talentu Marcuse Klevelanda z Norska.

Část areálu ledovce Kitzsteinhorn
Autor: photon_de
Geografie: 

Místo

Ferry Porsche Congress Center, Zell am See 47° 19' 19.4988" N, 12° 47' 47.814" E
Location

Zell am See na FB