Jste zde

Domů » Kaprun

Akce březen 2012

Central Park Kitzsteinhorn

Ve dnech 7. - 11. března 2012 se při akci Austrian Freeski Open Kitzsteinhorn sejde mezinárodní elita ve freeskiingu, aby společně pokořila raily, kickery a velké množství dalších překážek v kitzsteinhornském Snowparku a předvedla své triky. Na startu uvidíte mnohé mezinárodní špičkové jezdce freeskiingové scény.

I přes mezinárodní význam soutěže zůstává tato akce jakýmsi "rodinným podnikem". O zábavu se kromě soutěží v parku postarají atraktivní doprovodné akce, koncerty a různé DJ´s párty, které promění oblast Zell am See - Kaprun v centrum freeski.

Program
7.3.2012: Trénink, Freeski Night Show v Zell am See
8.3.2012: Ladies & Rookies Contest
9.3.2012: Kvalifikace mužů, Ridersparty
10.3.2012: Finále mužů, AFO 10-Year-Anniversary-Party
11.3.2012: Ukončení

Po řadě jednání se maďarská cestovní kancelář Meex Travel rozhodla pořádat akci Snow Attack (International Ski & Snowboard & Music Festival) v termínu 15. - 18. března 2012 právě v regionu Zell am See - Kaprun. Jedná se o jeden z největších zimních a lyžařských festivalů v Evropě, který přivítá mnoho hostů z různých zemí. Kromě lyžování, snowboardingu a zimních sportovních zážitků budou na programu také velkolepé večerní akce. Párty na horách a ve Ferry Porsche Congress Centru budou přístupné i pro veřejnost.

Freeride na nejvyšší úrovni nabízí akce X OVER RIDE Kitzsteinhorn v regionu Zell am See - Kaprun v termínu 22. - 25. března 2012. Ledovec Kitzsteinhorn patří k nejvíce zasněženým a nejrůznorodějším freeridovým oblastem v Rakousku, které poskytují optimální podmínky pro Freeride World Tour.
Při soutěži Big Mountain budou bojovat národní a mezinárodní špičkoví jezdci v disciplínách Ski a Snowboard jak o peněžité výhry, tak o důležité body do žebříčku Freeride World Tour.

Startovní místa tohoto závodu jsou omezená a velmi vyhledávaná. Pro přidělení je použit aktuální žebříček Freeride World Tour. Pro všechny ty, kteří ještě neobsadily žádné místo v žebříčku, se koná dne 17. Března na Kitzsteinhornu Open Qualifier jako předsoutěž, při které se mohou kvalifikovat do pozdějšího hlavního závodu v následujícím týdnu.

Geografie: 

Místo

Ferry Porsche Center, Zell am See 47° 19' 20.4276" N, 12° 47' 49.5348" E
Location

Zell am See na FB