Jste zde

Domů » Zima

Winter Opening 2015/2016

WOW Glacier Love

Termín. 6. - 8. listopadu 2015

Největší zahájení lyžařské sezóny, Winter Opening, s víkendovou párty v Alpách jde již do druhého ročníku: WOW Glacier Love v regionu Zell am See - Kaprun, a to za doprovodu diskžokeje Lost Frequencies a rakouské kapely Kyma.

K tomu ještě připočítejte testování lyží a snowboardů zdarma na ledovci Kitzsteinhorn.

Po loňské brilantní premiéře slibují organizátoři WOW Glacier Love v letošním roce její ještě velkolepější pokračování.

Od 6. do 8. listopadu 2015 bude Zell am See - Kaprun jako jeden z prvních regionů pro zimní sporty zahajovat novou zimní sezónu hudebním festivalem v Kaprunu a na ledovci Kitzsteinhorn.

Belgická jednička mezi hudebními producenty, Lost Frequencies, je považován za skutečného "výrobce" hitů a je již potvrzen na seznamu hostů tohoto festivalu.

Během dne v sobotu a v neděli očekává milovníky sněhu freestylová soutěž, nové Winter Action Sport Games, Winter-Produkt-Expo, stejně jako bezplatné testování lyží a snowboardů všech hlavních lyžařských značek. Jedinečný lyžařský ledovcový areál v Salcbursku nabízí neomezené lyžování již od října.

Také obec Kaprun se v pátek 6. a v sobotu 7. listopadu promění v největší párty zónu v Alpách. Návštěvníci se letos mohou těšit na cca 10.000 m2 velký festivalový prostor a 3000 m2 velkou Expo Area arénu.

Již od 18:00 do 20:00 hodin budou vystaveny na 4x tak větší ploše než v předchozím roce ty nejnovější produkty renomovaných firem. Ve 20:00 hodin začne slavnostní událost ve WOW Festival Area a na hlavním pódiu ti nejlepší mezinárodní DJs, které klubové scéna nabízí.

Od 23:00 hodin až dlouho do noci bude pokračovat párty na jednom z pěti dalších míst, jako třeba na místním hradě v prostoru "The Castle". Celý areál bude zářit díky působivé světelné instalaci a nadšeni určitě budete ze 3D Videomappingu, při kterém jsou promítány animace, obrázky a videa na trojrozměrné objekty.

V sobotu a v neděli budou čekat na lyžaře perfektně upravené sjezdovky a rozsáhlý program na Kitzsteinhornu. Již od 9:00 hodin budou připraveny k testování nejnovější modely lyží a snowboardů.

Zatímco "ranní ptáčata" si vyzkouší první obloučky na čerstvém sněhu a vychutnají si nádherný pohled na okolní hory, DJs a živé kapely začnou na svazích pouštět hudbu od 10:00 hodin.

Od 11:00 hodin v sobotu 7. listopadu předvedou ti nejlepší freestyleři na akci Fridge Festival Freestyle Battle odvážné skoky a působivé triky. Vítěz se může těšit na první cenu - 10.000 eur v hotovosti.

Na internetu jsou k zakoupení kompletní balíčky Festival Pakete s ubytováním v hotelu a se skipasem, tak i jednotlivé vstupenky na festival. Balíček WOW Packages zahrnuje vstup do WOW Festival Area, Shake da House Party a WOW párty, stejně jako dvě přenocování včetně 1- nebo 2- denního skipasu na Kitzsteinhorn.

Místo

Ledovec Kitzsteinhorn 47° 11' 26.5956" N, 12° 40' 42.4632" E
Location

Zell am See na FB