Jste zde

Domů » Ubytování

Sporthotel Falkenstein, Kaprun

Rakouský Sporthotel Falkenstein v zimě

Hotel Sporthotel Falkenstein se nachází v jedné z nejkrásnějších oblastí v celém Rakousku: Zell am See - Kaprun s ledovcem Kitzsteinhorn. Hotel je ideální pro sportovně založené návštěvníky, kteří mají rádi turistiku nebo lyžování. Leží cca 700 m od centra města Kaprun, 200 m od lanovky Maiskogelbahn, 4 km od ledovce a 400 m od nejbližší běžkařské tratě. Zastávka skibusu je ve vzdálenosti cca 150 metrů.

Tradiční rodinný hotel s typickým rakouským šarmem a vysokým standardem služeb nabízí k ubytování 40 pokojů. Dále k jeho zařízení patří přijímací hala s recepcí (trezor k pronajmutí), internetové připojení WLAN, výtah, televizní místnost, restaurace, panoramatická jídelna se zimní zahradou, à-la-carte restaurace, dětská herna, konferenční prostory, lyžárna, prádelna. Venkovní parkoviště je k dispozici hostům zdarma.

V ceně ubytování je stolní tenis a wellness centrum: krytý bazén (12 x 6 m) s protiproudem, vodopád, posilovna, jacuzzi, sauna, parní lázeň, infračervená kabina, saunový svět se světelnou terapií a osvěžující jeskyně, odpočinková místnost.
Za poplatek je solárium, masáže, šipky, biliárd a sportovní program, jako např. chůze na sněžnicích.

Příjemně zařízené pokoje (cca 35 m²) jsou vybavené vlastní koupelnou s vanou, WC, vysoušečem vlasů, posezením, telefonem s přímou volbou, rádiem, částečně bezdrátovou sítí WLAN, kabelovou TV a trezorem, balkónem.
Apartmány (cca 45 m²) jsou prostornější, mají 2 ložnice, jinak jsou stejně vybavené jako pokoje.

Stravování: Polopenze - teplé i studené snídaně formou švédských stolů s místními produkty, čajový a zdravý koutek, večeře o 4 chodech výběrem z menu ze 2 hlavních jídel, salátový bufet. 1x týdně se koná selský bufet, gala večeře a fondue večer.

(údaje jsou z roku 2011)

Rakouský Sporthotel Falkenstein s restaurací
Rakouský Sporthotel Falkenstein s bazénem
Rakouský Sporthotel Falkenstein - ubytování

Místo

Sporthotel Falkenstein, Kaprun 47° 15' 44.3376" N, 12° 44' 47.0184" E
Location

Zell am See na FB