Jste zde

Domů » Ubytování

Penzion Zur Mühle, Kaprun

Rakouský penzion Zur Mühle v zimě

Penzion Zur Mühle se nachází ve středisku Kaprun místní centrum je vzdálené asi 1000 metrů. Leží u silnice, která vede k lanovce Gletscherbahn lyžařské oblasti ledovce Kitzsteinhorn. K dolní stanici lanovky Maiskogelbahn je to cca 400 m, zastávka skibusu je přímo u domu. Nejbližší běžkařské tratě jsou vzdálené asi 1 km.

Tradiční tyrolský penzion je velmi oblíbený, jezdí sem již mnoho stálých hostů a to nejen díky vyhlášené skvělé kuchyni. K zařízení domu patří 40 pokojů, recepce, lobby, společenská místnost, několik salonků, jídelna, restaurace, 2 bary, terasa, zdarma inernetové připojení Wi-Fi, lyžárna s vyhřívanými držáky bot, výtah, bezplatné parkoviště.

Pro ubytované hosty je zdarma k dispozici biliárd, stolní tenis a wellness centrum: Saunový svět s vyhřívaným venkovním bazénem (cca 22 stupňů), vodní sprchy, dětský bazének, turecké parní lázně, finská sauna, bylinkové sanárium, osvěžující jeskyně.
Za poplatek je solárium a masáže (na objednávku).

Všechny pokoje (cca 22-26 m2) jsou nekuřácké, zařízené nábytkem z masivního dřeva. K jejich vybavení dále patří koupelna a WC, telefon, rádio, kabelová TV a balkón.
Dětská postýlka je v ceně, nutná rezervace předem.

Stravování: Polopenze - sídaně formou bufetu s bio-koutkem, veřeře o 4 chodech výběrem z menu se salátovým bufetem. Podávají se tradiční rakouské i mezinárodní kulinářské speciality, 1x týdně se koná selský bufet nebo grilování. K dispozici jsou dokonce i vegetariánská jídla nebo dětská menu.

(údaje jsou z roku 2011)

Rakouský penzion Zur Mühle - ubytování

Místo

Penzion Zur Mühle 47° 15' 47.718" N, 12° 44' 46.932" E
Location

Zell am See na FB