Jste zde

Domů » Kaprun

Lázně Tauern Spa

Lázně Tauern Spa v Kaprunu
Autor: badklein

Relaxace a zábava je v regionu Zell am See - Kaprun vysoko v kurzu. A to je důvod, proč se v této oblasti rozšiřuje stále více nabídka wellness. Již od listopadu roku 2010 si můžete užívat všech výhod nového wellness centra Tauern Spa v Kaprunu. Areál nabízí vše, co patří do relaxačního dne. Dopřejte vašemu tělu luxus a nechte se pod vrcholkem Kitzsteinhorn hýčkat od hlavy až k patě!

Komplex Tauern Spa nabízí velký lázeňský svět, který poskytne každému návštěvníkovi to, co si žádá. Kromě panoramatické sauny, bazénu se slanou vodou, proskleného venkovního bazénu a aromatické parní lázně patří ke komplexu čtyřhvězdičkový superior hotel s 320 lůžky a prostorná restaurace. Nechte svou duši odpočívat v novém špičkovém resortu a vychutnejte si celou řadu jeho nabídek!

Jak sami během své dovolené poznáte, celkem 48.000 metrů čtverečních rozlehlý komplex nabízí změnu pro každou sezónu. Hotelový bar nabízí živou hudbu a na terase se můžete nechat prohřívat sluncem. Pro aktivní odpočinek je k dispozici 25 metrů dlouhý sportovní bazén a stejně tak kardio a posilovací zařízení. Ti, kteří chtějí pečovat o svůj vzhled, se vydají do části Spa Treatment se17 místnostmi pro kosmetické ošetření a masáže. Na to a mnohem více se můžete těšit právě v lázních Tauern Spa!

Lázně Tauern Spa a jeden z bazénů
Komplex Tauern Spa a hotelový pokoj
Geografie: 

Místo

Tauern Spa, Kaprun 47° 16' 58.6128" N, 12° 45' 21.5964" E
Location

Zell am See na FB