Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Vier Jahreszeiten, Kaprun

Rakouský hotel Vier Jahreszeiten v zimě

Poloha

4-hvězdičkový hotel Vier Jahreszeiten se nachází na okraji města Kaprun, v blízkosti místního hradu. Místní centrum obce s nákupními a zábavními příležitostmi, jako jsou kavárny, bary a restaurace, je vzdálené asi 500 m od hotelu.

Lanovka na Maiskogel je asi 500 m daleko, stanice lanovky Areitbahn, stejně jako lanovka na kaprunský ledovec Kitzsteinhorn se nachází asi 6 km daleko. Zastávka skibusu je přímo před hotelem.

Zařízení

Elegantní prázdninový hotel byl kompletně zrekonstruován v létě roku 2009, v současné době k ubytování nabízí celkem 42 pokojů.

Dále k jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí, výtah, hotelový bar, čítárna s knihovnou a s krbem, společenská místnost, internetový koutek a WLAN v lobby (zdarma), restaurace a jídelna, vinárna, lyžárna se sušákem na boty, dětská herna. Parkování u hotelu je zdarma.

Sport a wellness

V ceně ubytování je vstup do posilovny a wellness centra (300 m²) s krytým bazénem (10 x 4 m), parní lázní, infračervenou kabinou, finskou saunou, bio saunou a relaxační místností.

Otevírací doba bazénu je 7:00 - 20:00 hodin, ostatních prostor 16:00 - 19:00 hodin. Za poplatek jsou různé masáže a kosmetické procedury, stolní fotbal, biliár.

Ubytování

Komfortní dvoulůžkové pokoje "Maiskogel" (cca 20 m²) jsou zařízené v kombinaci s tradicí i s moderními prvky, k jejich vybavení patří koupelna s vanou nebo sprchou / WC, vysoušeč vlasů, župany a pantofle, posezení, telefon, kabelová TV, rádio, internetové připojení (zdarma), trezor a balkón.

Junior suity "Kitzsteinhorn" (cca 30 m²) mají podobné vybavení jako pokoje, ale navíc možnost až 2 přistýlek pro 3. a 4. osobu.

Stravování

Polopenze - snídaně formou bufetu se zdravým koutkem, čajovým barem, salátovým barem a dietními pokrmy, odpolední svačina od 16:00 do 17:00 hodin, 4-chodová večeře výběrem z menu se salátovým bufetem.

(údaje jsou z roku 2012)

Rakouský hotel Vier Jahreszeiten s restaurací
Rakouský hotel Vier Jahreszeiten s bazénem
Rakouský hotel Vier Jahreszeiten s wellness
Rakouský hotel Vier Jahreszeiten - ubytování

Místo

Hotel Vier Jahreszeiten, Kaprun 47° 16' 20.9856" N, 12° 46' 3.378" E
Location

Zell am See na FB