Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Tauernhof, Kaprun

Rakouský hotel Tauernhof v zimě

4-hvězdičkový hotel Tauernhof se nachází přímo v místním centru tyrolského střediska Kaprun. Hned za hotelem se nachází cvičný lyžařský vlek a dětská lyžařská škola, k dolní stanici lanové dráhy Schaufelberg je to asi 400 metrů.

Ledovec Kitzsteinhorn je vzdálen přibližně 5 kilometrů, zastávka skibusu je přímo před hotelem. K nejbližší běžkařské stopě při dobrých sněhových podmínkách je to cca 400 metrů.

Tradiční rodinný hotel s útulnou atmosférou nabízí k ubytování 48 pokojů ve 3 patrech. Dále k jeho zařízení patří recepce, lobby s internetovým koutkem (bez poplatku), výtah, restaurace, hotelový bar s panoramatickým výhledem, dětská herna, lyžárna, parkoviště.

V ceně ubytování je wellness centrum "Tauern-Reich" (ca. 500 m²) - krytý bazén (10 x 4 m) s protiproudem a tryskami, posilovna, finská sauna, bio sauna, infračervená kabina, aroma parní lázeň, zážitkové sprchy, ledová kašna, odpočinková místnost.

Za poplatek jsou masáže, solárium a koupací pláště k zapůjčení (cca 5 euro za pobyt), a samozřejmě také nabídka lyžařských škol v okolí.

Dvoulůžkové pokoje "Hohe Tauern" (cca 18-22 m²) jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou s WC, vysoušečem vlasů, trezorem, mini barem, kabelovou TV, připojením k internetu (zdarma), rádiem, telefonem, balkónem.

Studia Imbachhorn (cca 35 m²) mají podobné vybavení jako pokoje, ale jsou prostornější a mají navíc obývací část s posezením.

Stravování: Polopenze - snídaně formou bufetu s bio koutkem, čajovým barem a v neděli se sektem, odpolední lyžařská svačinka, večeře o 4 chodech výběrem z menu se salátovým, předkrmovým a sýrovým bufetem, 1x týdně hotel pořádá gala večeři nebo speciální bufet.

(údaje jsou z roku 2012)

Rakouský hotel Tauernhof s restaurací
Rakouský hotel Tauernhof s bazénem
Rakouský hotel Tauernhof - ubytování

Místo

Hotel Tauernhof 47° 16' 12.3888" N, 12° 45' 23.508" E
Location

Zell am See na FB