Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Mitteregger, Kaprun

Rakouský hotel Mitteregger v zimě

Hotel Mitteregger se nachází v centru Kaprunu, ledovec Kitzsteinhorn je vzdálený asi 7 km. Nejbližší lanovka Maiskogelbahn je 150 m daleko, lyžařský vlek Schaufelberglift 200 metrů. Zastávka skibusu je 30 m od hotelu, běžkařské stopy vedou hned za domem.

Moderní hotel s 39 pokoji je rodinně vedený, k jeho zařízení patří přijímací prostor s recepcí, útulné lounge, několik barů, restaurace pro hotelové hosty, à-la-carte restaurant, kavárna, vinný sklep, internetový terminál a Wi-Fi za poplatek, vyhřívaná lyžárna a vysoušeč bot, velká sluneční terasa, konferenční místnost až pro 50 osob, výtah, parkoviště zdarma.

V ceně ubytování jsou deskové a rodinné hry, wellness prostor se saunou, finskou saunou, bio saunou, odpočinkovou místností s vodními postelemi, vysokohorské sluníčko, infračervená kabina. Za poplatek jsou počítačové hry.
Pro děti je k dispozici dětská herna a dětské potřeby.

Nekuřácké pokoje jsou vybavené vanou nebo sprchou a WC, vysoušečem vlasů, rádiem, telefonem, kabelovou televizí, sejfem, částečně sedacím koutem. Většina pokojů ma balkón.

Stravování: Polopenze - snídaně formou bufetu se zdravým a dětským koutkem, čajový bar, odpolední après-ski svačina (bez nápojů), večeře o 4 chodech s možností výběru (3 hlavní jídla na výběr , jedno z toho vegetariánské), denně salátový bufet, kulinářské speciality jako je italský večer, předkrmový nebo dezertový bufet.

(údaje jsou z roku 2011)

Rakouský hotel Mitteregger - ubytování

Místo

Hotel Mitteregger 47° 16' 23.574" N, 12° 45' 42.4224" E
Location

Zell am See na FB