Jste zde

Domů » Zell am See

Flotila na jezeře

Loď MS Schmittenhöhe

Vzhůru na loď snů a plnou parou si užívat! Lodní flotila společnosti Schmittenhöhebahn AG zve na příjemné výlety, se čtyřmi výletními parníky můžete vyplout po jezeře Zeller See. Když parník Libelle krouží kolem vrcholků Kitzsteinhorn, Grossglockner a Schmittenhöhe, pak se můžou všechny ostatní výletní plavby schovat. Až na malou nostalgickou loď je totiž celá flotila pojmenovaná po horách v tomto regionu.

Vlajková loď a chlouba flotily se jmenuje MS Schmittenhöhe, a je na vodě teprve pár chvilek. S nejmodernějšími technologiemi nabízí toto pohodlné plavidlo místo až pro 250 osob. Lodní restaurace vám připraví kulinářské speciality všeho druhu. Ať už se vydáte na panoramatickou plavbu, uspořádáte svatbu na lodi nebo firemní večírek, "perla" jezera Zeller See a její sestry jsou připraveny na jakákoli dobrodružství.

Výletní loď Kitzsteinhorn pojme na své palubě až 145 námořníků. Vyhlídková trasa vede okolo malebných horských kulis a naskytne se vám i pohled na zasněžené vrcholky pohoří Vysoké Taury. Loď Libelle má kapacitu 30 osob a je tedy nejmenším členem celé flotily. Nostalgickou výletní loď si můžete zamluvit pro výlety, romantické plavby za letních večerů nebo pro bujaré večírky.

Geografie: 

Místo

Zeller See 47° 20' 21.0696" N, 12° 48' 16.6176" E
Location

Zell am See na FB