Jste zde

Domů » Bruck

Dovolená v Brucku

Dovolená v Brucku

Rakouská obec Bruck se nachází v krásném regionu Salcbursko, mezi jezerem Zeller See a nejvyšší rakouskou horou Grossglockner. Díky této úžasné poloze je Bruck velmi oblíbené turistické středisko. Najdete zde také řadu ubytovacích zařízení, od luxusních hotelů, přes horské chaty až po prázdninové byty.

Ve velkolepém horském světě pohoří Vysoké Taury a Kitzbühelské Alpy je vám k dispozici obrovská turistická oblast s trasami všech stupňů obtížnosti. Region je perfektní i pro cyklisty, neboť jím procházejí kilometry dlouhé cyklostezky – od jednoduchých po náročné. Pro rodiny se nejlépe hodí rovné cesty s minimálním provozem.
I pokud máte rádi vodní sporty, nabízí oblast ideální podmínky.

V zimě si můžete užívat lyžování na ledovci Kitzsteinhorn, ve skiareálu Schmittenhöhe nebo ve Skicirkusu Saalbach - Hinterglemm. Díky velkému množství moderních lyžařských vleků a lanovek budete čekat opravdu krátkou dobu. Hodně radosti si užijete na tříkilometrové sněhové dráze, kterou můžete prosvištět na sáňkách nebo na nafukovací duši. V perfektním stavu jsou také běžkařské stopy a zimní bruslařské dráhy.

Dovolená v Brucku
Geografie: 

Zell am See na FB