Jste zde

Domů » Bruck

Bruck v zimě

Bruck v zimě

Útulná vesnice Bruck, která se nachází mezi rakouskými středisky Kaprun a Zell am See, nabízí pestrou nabídku pro každého, kdo si v zimě přeje strávit klidnou a rozmanitou dovolenou.
Pokud rádi lyžujete nebo jezdíte na snowboardu, na ledovci Kitzsteinhorn a v lyžařských areálech Schmittenhöhe a Saalbach - Hinterglemm najdete fantastické a perfektně upravené sjezdovky.

Pravděpodobnost sněhu je v této lyžařské oblasti velmi vysoká. Na Schmittenhöhe leží sníh až do dubna a na Kitzsteinhornu si užijete prašanu až do května. Skibusem se z Brucku dostanete pohodlně ke všem skiareálům, odkud vás nahoru vyvezou moderní vleky a lanovky. V Brucku si přijdou na své i milovníci sáňkování. Je jim k dispozici atraktivní tříkilometrová dráha, kterou mohou sjíždět i večer při umělém osvětlení. Je speciálně zasněžována a můžete se na ní prohánět až do března.

Na běžkaře čeká několik desítek kilometrů perfektně upravených stop. Kromě toho jsou propojené s oblastí Pinzgau a vy tak budete mít k dispozici běžkařské tratě o celkové délce 200 km.
Pěší turisté se svého oblíbeného koníčku nemusejí vzdát ani v zimě. V okolí obce vede řada krásných cest. Dojdete po nich až k jezeru Zeller See nebo k řece Salzach.

Pokud nebudete po aktivně stráveném dni ještě unavení, v blízkém areálu je pro vás připraveno živé après-ski a noční život.
Pro všechny návštěvníky jsou připraveny také příjemné hospůdky, kde můžete strávit klidný večer u sklenky vína. Poté se vydejte do útulného hotelu, apartmánu či horské chaty, kde se můžete ponořit do hlubokého, nerušeného spánku.
Vydejte se na zimní dovolenou do vesnice na úpatí nejvyšší rakouské hory Grosslockner.

Bruck v zimě
Geografie: 

Zell am See na FB