Jste zde

Domů » Ubytování

Apartmány Central, Bruck

Rakouské místo Bruck s apartmánovým domem Central

Apartmánový dům Central s 10 velmi hezky zařízenými apartmány se nachází na klidném a přesto centrálním místě, centrum městečka Bruck je vzdálené asi 100 m.

V zařízení najdete recepci, snídaňovou a společenskou místnost, internet, výtah, pračku a sušičku za poplatek, lyžárnu a na vyžádání snídaňový servis. Parkoviště je v ceně.

Wellness: 2 x týdně sauna v ceně. Za poplatek je relaxační prostor (asi 50 m2) s kombinací sauna/sanarium, odpočinková místnost a zážitkové sprchy, solárium.

Apartmány (až pro 5 osob) jsou velmi dobře vybavené se sprchou, WC, telefonem, kabelovou televizí, rádiem, sejfem, jídelním koutem, kuchyňským koutem nebo kuchyní (2-plotýnkový el. sporák, lednice, kávovar) a balkonem.
Na vyžádání je možná dětská postýlka. V ceně pronájmu apartmánu je el. energie, voda, topení, závěrečný úklid, ložní prádlo, ručníky. Na místě se platí kauce 100 EUR.

Stravování: Vlastní, za poplatek je možné objednat snídaně (cca 7,50 EUR dosp.os./den, děti 2-4 roky zdarma, 5-13 let 4,50 EUR/den).

Lyžařské info:
Nejbližší lanovky: Areitbahn Zell am See asi 3 km, Gletscherbahn Kaprun 6 km
Nejbližší sjezdovka: 3 km
Běžkařská stopa: 700 m
Skibus: 100 m
Půjčovna lyží: 200 m
Lyžařská škola: 100 m
Zimní turistické trasy: 700 m

(údaje jsou z roku 2010)

Zell am See na FB