Jste zde

Domů » Zima

Akce v prosinci 2013, 2. část

Ledovec Kitzsteinhorn
Autor: photon_de

O'Neill Girls Freeride Coaching

Termín: 13. - 15. prosince 2013

Místo: Kitzsteinhorn

Tato akce je určená pro dobrodružně založené dívky, které chtějí prozkoumat nezmapovaná území mimo sjezdovky, vyznavačky freeridu, které touží "vykreslit" svou vlastní stopu v nedotčeném sněhu. To je lákadlo všech snowboardistek a vyznavaček freeskiingu!

Společně s firmami O'Neill, K2 a Blue Tomato Pro Rider se budou všechny zájemkyně učit, jak správně reagovat na lavinové nebezpečí, jak postupovat při zmíněném riziku, a jak se správně pohybovat při tomto nebezpečí. Nebude chybět ani posouzení lavinových zpráv a informací o počasí, a správná orientace v terénu.

Certifikovaní horští průvodci se státní licencí budou doprovázet dívky během dvoudenního kempu a zajistí jim naprosté zvládnutí veškerých případných nástrah při lyžování a provedou taktéž bezpečně seznámení s tématem freeridu.

V kempu se účastníci seznámí s bezpečným snowboardingem a lyžování, a získají dobrou techniku na sjezdovkách, se kterou se pak budou ​cítit rozhodně mnohem jistější. Účastnice tohoto skvělého kempu získají na vyzkoušení zdarma testovací materiál od K2 a BCA (lyže, snowboardy a o lavinové vybavení).

Cena: 249 €:

• 2x ubytování v Bundessport- und Freizeitzentrum Kitzsteinhorn
• dvoudenní skipas
• zapůjčení sportovního materiálu jako jsou lyže, snowboardy, lavinové vybavení, sněžnice, trekkingové hole
• dva dny coachingu s certifikovaným horským průvodcem a s členkami týmů O'Neill, Blue Tomato a K2
• Goodie Bag

Youngblood Freeski Camp

Termín: 14. - 15. prosince 2013

Kempy Young Blood Freeski se staly nejslavnějšími a nejúspěšnějšími freeski tábory v německy mluvících zemích, a to již od svého založení před více než pěti lety. Jejich koncept pochází z USA, kde Pro-Coaching dosáhl již mnoha zasloužených úspěchů.

Nejlepší profesionální freeski rideři z Německa, Rakouska a Švýcarska předvedou o zmíněném víkendu své dovednosti a mladá generace se od nich bude mít dozajista hodně co učit. Směs teorie pohybu, video coaching a další názorné ukázky udělají z tohoto víkendu vpravdě nezapomenutelný zážitek.

Místo

Kitzsteinhorn 47° 11' 21.0228" N, 12° 41' 6.1872" E
Location

Zell am See na FB