Jste zde

Domů » Zima » Zábava, akce

Akce v listopadu 2013

Kitzsteinhorn
Autor: Skimaniac

White Start Games 2013

Termín: 9. - 10. 11. 2013

V době od 9. do 10. listopadu 2013 budou již potřetí v regionu Zell am See - Kaprun na pořadu dne veselé zimní zábavné hry akce White Start Games. Napínavé disciplíny budou čekat na letošní návštěvníky na Kitzsteinhornu, v Tauern Spa a v centru Kaprunu. Jako hlavní cenu tady můžete vyhrát nové Audi A1.

Action Day, sobota 9. 11. 2013:

• 11:00 - 13:00 hodin: zábavná soutěž "Snowflossing" na Kitzsteinhornu (Alpincenter)
• 16:00 - 17:00 hodin: zábavná soutěž "Tiefschneetauchen" v hlubokém sněhu v Tauern SPA v Zell am See - Kaprunu
• 19:30 - 22:00 hodin: závěrečná soutěž s předáváním cen a White Start Games Party v centru Kaprunu s živou hudbou skupiny "Sumpfkröten"

Snowflossing

V lyžařských botech se do sněhu může vydat každý. S plaveckými ploutvemi to ale chce skutečného sportovce s mimořádně velkou šikovností! Při snowflossingu jde o zvládnutí překážkové dráhy s bravurou a se spoustou zábavy.

Tiefschneetauchen

Při zábavném "potápění se“ do hlubokého sněhu u Tauern Spa jde o ochlazení se ve vodě. Poté, co se ponoříte, musíte najít pod vodou kroužek, vylovit jej a pak co možná nejrychleji se vydat do cíle.

Velké finále v centru

Velké finále pro všechny, kteří absolvovali všechny disciplíny na Kitzsteinhornu a v Tauern Spa. Dvacítka těch nejúspěšnějších účastníků White Start Games bude rozlosována a jednotliví hráči pak budou odpovídat na otázky Toma Waleka. Vítěz odjede domů s hlavní cenou, s novým vozem Audi A1!

Celodenní program na Kitzsteinhornu:

• zdarma testování lyží, snowboardů a helem (Atomic, Völkl, Alpina, Fischer, Salomon, Blizzard Ski, Head, Rossignol, Nitro Snowboards, GoPro) od Intersportu Bründl
• GoPro Camtest
• Živá hudba v Alpincentru

Změna programu vyhrazena!

Freeride Monday

Termín: 25. 11. 2013 - 5. 5. 2014

Vychutnejte si každé pondělí od 10:00 do 12:30 hodin fascinaci freeridovými profesionály a jejich skvělou jízdní techniku na lyžích i na snowboardech ve věku již od 13 let, kteří vám předvedou i pár bezpečnostních tipů. Vybírat se dá mezi tratěmi "Start Up" a "Advanced".

Sraz: Info-Service v Alpincentru

Start Up - Workshop

Vstup do světa freeridu, předpokladem je jistá jízda na sjezdovce, a s sebou Safety Equipment (bezpečnostní vybavení - batoh, lavinový vyhledávač, lopata, vyhledávací sonda). Registrace do neděle 16.00 hodin ve SKI DOME Oberschneider.

Advanced – Workshop

Těšit se můžete na to nejkrásnější lyžování stranou od sjezdovek. Předpokladem je jistá jízda na sjezdovce a základní dovednosti při lyžování mimo sjezdovky, a samozřejmě opět Safety Equipment. Registrace do neděle 16.00 hodin: v Hartweger's Ski & Board.

Cena: 79 € vč. skipasu

Pohoří Kitzsteinhorn
Autor: Skimaniac
Audi A1
Autor: AudiAG

Místo

Alpincenter Kitzsteinhorn 47° 12' 13.7412" N, 12° 43' 1.236" E
Location

Zell am See na FB