Jste zde

Domů » Kaprun

Akce v lednu 2013

Noc balónů v Zell am See

Nacht der Ballone, Kaprun

Noc balónů v Kaprunu můžete zažít 14. ledna 2013 od 20:00 hodin. Velká noc balónů, to je hra barev, při níž doslova naskakuje husí kůže. Z dálky se dá celá tahle paráda pozorovat s obzvláštním zaujetím a uvidíte ji v celé její kráse.

V bezprostřední blízkosti obřích nafouknutých balónů je večer skoro takové světlo, jako ve dne. Jen o pár kroků dále je však tma jako v ranci.

K tomu pochopitelně neodmyslitelně patří i teplé nápoje, Motor Cross Show a hudba. Je to skvělý tip, jak strávit zajímavý večer na Lechnerbergu v Kaprunu. Vstup je samozřejmě volný.

Nacht der Ballone, Zell am See

Akce Noc balónů se koná 15. ledna 2013 od 20:00 hodin, u dolní stanice lanové dráhy cityXpress v Zell am See. Obrovské horkovzdušné balóny promění zimní středisko v pestré moře barev.

Tahle zajímavá, barevná a fantastická hra světel je jedním z vrcholů v kalendáři akcí celého zdejšího regionu a bude samozřejmě opět i v letošním roce 2013.

Lyžařští a snowboardoví instruktoři z okolí se nenechají dvakrát prosit a předvádějí ochotně svůj akrobatický program plný svých kousků na sněhu. Nápoje, hudba od několika DJ´s a ohňostroj doprovází celý program, na který je vstup zdarma.

Nite Race Zell am See

Legendární noční slalom v Zell am See se bude letos konat již popáté, a sice 23. ledna 2013 od 18:00 hodin. I vy se můžete zúčastnit velkolepé show přímo v centru tohoto rakouského střediska, na místní pěší zóně.

Jednotliví závodníci se budou řítit středem města před úchvatnými horskými kulisami. Výbušnost, rychlost, napětí a skutečně velkolepá závodní atmosféra je zaručena. Neobvyklé závody jsou bezpochyby vrcholem místního kalendáře akcí, vstup je volný.

Red Bull Shr3d Snowboard Challenge, Kitzsteinhorn

Kreativní snowboardový styl na Kitzsteinhornu, to je soutěž Red Bull Shr3d Snowboard Challenge ve znamení čísla 3. Akce se koná v období 23.1. - 26.1. 2013.

Soupeří při ní 3 týmy se 3 jezdci ze 3 zemí během 3 dnů, a sice v disciplínách backcountry, slopestyle a urbane. Soutěžící jsou vybaveni kamerou, mapou a lopatou, a výsledkem je tříminutový klip.

Tři týmy soutěží prostřednictvím zaslaného videa o tři místa na startu. Vítěz se může těšit na zajímavou cenu a všechny účastníky bez rozdílu tu rozehřeje párty od tří živých kapel ze tří soutěžících zemí.

Geografie: 

Místo

cityXpress, ulice Franz-Wisgrill-Strasse, Zell am See 47° 19' 24.7692" N, 12° 47' 39.4152" E
Location

Zell am See na FB