Jste zde

Domů » Zell am See

Akce v březnu a dubnu 2013

Mapa snowparku na Kitzsteinhorn

Splash Contest

Termín: 30. března 2013, 11:00 hodin

Místo: Schmitten, Zell am See

V sobotu 30. března očekává účastníky a diváky zábava a napětí, stejně jako horké rytmy. Waterslide se přemění na živou "vodní bombu" a vy se budete moci s lyžemi nebo snowboardem vykoupat.

Při této skvělé waterslidové akci s Beachparty v nadmořské výšce 2.000 metrů se účastníci budou snažit překonat do sněhu vyhloubený vodní bazén. Do dalšího kola postupují jen ti, kteří se dostanou na zadní okraj bazénu.

Letošní novinkou je, že soutěž bude probíhat ve dvou kategoriích, muži a ženy. Tři nejlepší v každé kategorii obdrží peněžní cenu. Vyhlašovat se bude také také zvláštní cena za nejoriginálnější outfit. Navíc všichni účastníci obdrží zajímavé věcné ceny, které do soutěže věnovaly sponzoři.

Hledání velikonočních vajíček (Schmitten Ostereiersuche)

Termín: 31. března 2013, 14:00 hodin

Místo: Schmitten, Zell am See

Hledejte "Zlaté Schmitten - vejce" a vyhrajte: Hlavní cenou je 500 € v hotovosti! Na velikonoční neděli, která letos připadá na 31. března, se bude konat tradiční hledání velikonočních vajíček, ale v trochu jiné podobě.

V každém nalezeném vejci se bude ukrývat skvělá cena a nálezce "Schmitten jackpot - vejce" bude moci získat dokonce 500 € v hotovosti. Spousta horkých rytmů a skvělá atmosféra pro všechny je zaručena. A možná se dokonce na Schmittenu objeví i samotný velikonoční zajíček.

Ride The Pipe With The Legends

Termín: 7. dubna 2013

Místo: Snowpark Kitzsteinhorn

Duben znamená nejen jaro! Delší dny také lákají snowboardisty do snowparků na Kitzsteinhornu až do začátku května. Central Park i Easy Park jsou pořád skvěle upravovány.

Pipe - legendy Terje Haakonson (Norsko), Markus Keller (Švýcarsko) a Arthur Longo (Francie) mají také rádi jaro a tak se s vámi podělí v neděli 7. dubna o své dovednosti na denně upravovaném pipe na Kitzsteinhornu.

Všichni snowboardisté ​​by si tak tento datum měli ve svém kalendáři zaškrtnout červeně. Chceš si zlepšit své dovednosti pipe-skills? Naučit se, jak se správně dělají handplants? Zjistit, jak se s vyšší rychlostí dostanete vysoko nad wall? Pak je tento den přesně to pravé pro vás!

Program:

10:00 hodin - sraz u superpipe
10:30 hodin - exkluzivní Coaching Session pro 20 přihlášených účastníků (pipe bude otevřená pouze ně)
12:30 hodin - polední pauza
14:00 hodin - Pro-Demo

Opalovací lehátka, skvělá hudba a testování snowoardů Nitro-Testboards již na vás čekají v prostoru Test- & Chillarea pod pipe.

Nitro & Volcom Pro Coaching Day

Termín: 13. dubna 2013

Místo: Easy Park Kitzsteinhorn

Jen o týden později, v neděli 13. dubna 2013, se bude konat naposledy Nitro & Volcom Pro Coaching Day v sezóně. A tentokrát jen pro dívky, které od profesionální závodnice Cheryl Maas (Holandsko) získají tipy a triky, jak zlepšit své dovednosti.

Program:

10:00 hodin - sraz v Easy Parku
10:30 - 14:30 hodin - Pro Coaching s Cheryl Maas

Geografie: 

Místo

Schmitten, stanice lanovky 47° 19' 34.5612" N, 12° 46' 23.3652" E
Location

Zell am See na FB