Jste zde

Domů » Zell am See

Akce po celé léto 2013

Rakouské jezero Zeller See

Zeller Seezauber

Termín: Každý čtvrtek a neděle, od 21:30 hodin

Místo: Elisabethpark, Zell am See

I když v regionu Zell am See - Kaprun zajde slunce, do opravdové tmy je ještě daleko: Od 6. června až do poloviny září 2013 se bude opět každý čtvrtek a neděli od 21,30 hodin konat akce "Zeller Seezauber", spojení vody, světla, hudby a laserové show. V létě roku 2012 přilákala tato akce k jezeru Zeller See tisíce návštěvníků.

Nechte se okouzlit i vy a vstupte do úplně jiného světa u hudebního pavilónu Elisabethparku v Zell am See, show trvá asi 20 minut a vstupné je zdarma!

Rock (každý čtvrtek):

Při této moderní show budete účastníky představení mnoha sportovních možností v zábavním prostoru "Gletscher, Berg, See". Za doprovodu rockové muziky uprostřed přírody v oblasti Zell am See - Kaprun se vám budou prezentovat nejrůznější aktivity, které se tady pořádají.

Classic (každou neděli):

Při této show poznáte vývoj místního regionu. Spatříte různé zajímavosti, jako třeba císařovnu Sissi na Schmittenu, nádraží v Zell am See, stavbu přehradní hráze v Kaprunu, atd. Vhodná klasická hudba ještě podkresluje prezentaci zdejších nejdůležitějších historických etap.

Akce se koná téměř za každého počasí, ani déšť není problém. Pouze silný vítr nebo bouře mohou zabránit jejímu konání, protože vysoké vodní fontány jsou rozstřikovány široko daleko. O zrušení show se rozhoduje přímo na místě.

ZellSommerNachtsfest

Termín: 3. července - 28. srpna 2013, každou středu od 19:00 hodin

Místo: Pěší zóna, Zell am See

Zellské letní večerní slavnosti si mohou návštěvníci užívat každou středu v červenci a v srpnu. Vyzařují jakousi italskou atmosféru, vystupují tu znamenití umělci a zní zajímavá uprostřed pěší zóny. Středomořská atmosféra a hudební program dávají této akci opravdu velice osobitý šarm a letní procházky po Zell am See rozhodně stojí za to.

Geografie: 

Místo

Elisabethpark, Zell am See 47° 19' 3.162" N, 12° 47' 40.7292" E
Location

Zell am See na FB